تو کامنت های قبلی بنده اگر با دقت خونده باشید خیلی به مسأله انتقال قدرت و تغییر بنیادین سیستم مالی دولت آینده آمریکا در قبال بیت کوین و کریپتو و اینکه احتمالات جنگ و جهت گیریهای ترامپ و ایلان ماسک در قبال ارزهای دیجیتال و کلاً فناوریهای نوین صحبت کردم و این خیلی حائز اهمیت هستش ، مطمئنناً اگه بخواهیم صادق باشیم این سیستم به گونهایی طراحی نشده که بیاد سود و یا پول الکی به مردم در دنیا بده اما اینکه بازار روزهای بسیار بسیار غیر قابل پیش بینی و هیجانی رو سپری میکنه ، بالخره باید واقع بین باشیم هر یک واحد بیت کوین برای بک فرد آمریکایی معادل ۱۰۰ هزار برابر واحد پول کشورش هست و این یک جو خیلی سنگین و روانی رو بر ذهنیت و اقتصاد آمریکا داره و اگه این قیمت برای بیت کوین ماندگار باشه تا به قدرت رسیدن ترامپ مطمئن باشید رشدهای بسیار خوب وغیر قابل باوری برای کلیه آلت کوین شاهد خواهیم بود ، زمان تقریبی تا حدود اسفند و اواخر بهمن ماه بازار آلت کوین بشدت صعودی و پر سود خواهد بود ، البته ایام کریسمس و تعطیلی بازارهای جهانی هم میتونه سورپرایز داشته باشیم تو آلت کوین ،اگر مارکت کپ آلت کوین دامپ نکنه ، ولی خوب میدونید نکته قابل تأمل چیه شاخص دلار امروز به قیمتی رسید که زمانی انس جهانی طلا وقتی 1690 دلار قیمتش بود به این محدودهها رسید و این شاخص از لحاظ ریت و تراز با طلا همخوانی نداره و حباب داره حالا بازهم باید توبازار موند وصبر کرد تا ببینیم چی میشه ، بنده هم مثل همتون ضرریم و هولد کردم ، اونی هم که میاد گنده گنده لوقوز میخونه و به ریش مردم میخنده مطمئن باشید نه ارزی از اول خریده که فروخته باشه نه از علم غیب هم خبردار بوده که از قبل خالی کرده باشه و بیاد تواین کف بقیه رودق دلی بده ، رو ارداهی خودتون و تصمیمتون و انتخابتون بمونید ایمان داشته باشید روزهای خوب بازار خیلی نزدیک تر از تصورتونه ! اصلا جا نزنید و اصل تو بازار ماندگاری و صبره ، به امید سلامتی و آرامش برای همهی هموطنانم ،…
دوست عزیز دمت گرم این جملات شما پشت گرمی خوب شد حداقل برا بنده که تازه وارد هستم از این بازار دیجیتال آگاهی آنچنان هم ندارم به امید روز های پر رونق و پر سود برا همه عزیزان
درود بر انسانهای نیک اندیش و نیک رفتار
با سپاس
![]()
![]()
![]()
![]()
مثل همیشه عالی دمت گرم سایه عالی مستدام
حداقل میخای ژست تحلیلگر بگیری یکم فنی صحبت کن این حرفا چیه میزنی مارکت آلت کوین دامپ نکنه چیه … مرد حسابی حداقل بیا بگو دامیننس آلت کوین … تا همینحاش خوندم فهمیدم چرند میگی
وقتی فنی صحبت میشه دوستان میگن انگلیسی نگو وکلاس نزار ، با عامیانه ترین حالت ممکن مینویسیم ۴ تا معلم املا مثل تو پیداشون میشه برای غلط املایی گرفتن