تحلیل علت پامپ یک ارز خاص

تو شبی که همه ارزها ریزشی بودند پامپ کرد!!! فکر میکنید چه چیزی باعث پامپش شد؟!!! یادتون باشه برای همیشه این ارز قابل تحلیل نیست قبلاً هم دلیلش رو بهتون گفتم.

بنظرتون جناب پروانه باز هم پامپ میشه یا تو این قیمت می ماند

لطفا بفرمایید چه چیزی باعث شد آیا امید ی هست درست و حسابی یه پامپ خوب بکند و همه ی عزیزان هم وطن دارندگان این ارز خوشحال بشن؟

اگر ۵۰۰درصد هم رشد کند به قیمت زمان خرید ما نمی رسد کدام پامپ دلتون را خوش کردید

سلام شبتون بخیر، خواهش میکنم با تحلیل هاتون ما رو راهنمایی بفرمایید، این مردم مال همین آب و خاک هستند و با هزار امید و آرزو، اندک سرمایه ای را با هزار رنج و سختی جمع کرده اند به این امید که روزی افزایش یابد و به یه زخمی از زندگی بزنند. بنابراین اگه بتونی با راهنمایی و تحلیل جلوی ضرر و زیان آنها را بگیرید، مطمئن باشید ذخیره و توشه آخرتتون خواهد شد. من و همه این جمع شما را دعا می کنیم. با تشکر فراوان

دوستان عزیز خواهش میکنم اگه کسی وقت میزاره و زحمت میکشه و یه تحلیل ارائه میده با نوشتن جملات نا امید کننده اون رو فراری ندید

مرسی از همتون

از نظر شما تازه وارد ها بهتون برنخوره پامپ یعنی بالای ۱۰۰۰ درصد آره(اون اسمش پامپ نیست اسم دیگه ای داره) ؟!!! دیشب ۲۵ درصد پامپ از ۱۰۰۰ تومن تا ۱۴۰۰ تومن اومد (یعنی اگر در قیمت ۱۰۰۰ تومن ۱۰۰ میلیون میخریدی و در ۱۴۰۰ میفروختی ۴۰ میلیون تومن سود میکردی چی از این میخوای بهتر؟!!!)بالای ۹۷ درصد بازار ریزش داشتن، برو خداروشکر کن تو ۵۰۰ درصد میخوای، هستند که ۵۰۰۰ درصد باید براشون رشد کنه تا به اصل پولشون برسن طرف در قیمت ۲ دلار و ۱ دلار خریده اینجا !!! این بازار ریسکش بالا هست اینو باید بدونید هم ممکنه سود خوبی بکنید هم ضرر سنگین.

از ۱۰۰۰ بیاد ۱۴۰۰ ۲۵ درصد میشه ؟!!!