خب میفرمودی Litecoin holder ،که نهایت ده بیست دلار بریزه و بعدم بره تا ۱۹۰ یا ۲۱۰ ؟
دو سه سال دیگ تازه به حرفای دو سال قبل من خواهی رسی . هنوز زوده برات
اول یه مقایسه خوشگل با سایر رمز ارز ها بکن بعد بیا نظر بده.
باسلام معذرت میخام شما همش میگید من گفته بودم.. الان بگید چی میشه لطفاً ![]()
سلام ، اینکه چی میشه رو هیشکی نمیدونه ، پریشب آمریکا گفت نمیتونیم بیت کوین بخریم ، بازار ریخت . بازار با تحلیل نمودار جلو نمیره ، با خبره که میریزه یا میره بالا .
توی ریزش ها به حرف سم پاش ها نکن توی صعود ها به حرف هولدرای فضایی . سودت رو توی هر معامله بسته به سرمایت ، کنار بیا با خودت و تعیینش کن ، برو به فواصلی که خودت عشقت میکشه ، پله خرید یا فروش بچین . ( پله هاتو طوری بچین که اگ لایت شد ۲۷ دلار بتونی بازم بخری و اگر شد ۳۰۰ دلار بازم داشته باشی که بفروشی این وسط هم هی نوسان بگیر ) به حرف هیشکی هم نکن . کل معاملاتت رو هم با پایه تتر برو جلو . هر وقت به پول نیاز داشتی تبدیل کن به تومن . فک کن دلار خریدی هر از چند گاهی زیادش میکنی . مطمئن باش از سود بانکی خیلی بیشتر گیرت میاد . اینکه ی عده موقع ریزش ها مخت رو بزنن که پله های خریدت رو پایین تر بچینی یا موقع صعود ها ی عده مخت رو بزنن که از فروش پله هات منصرف بشی ، به حرفشون اصلا نکن . چون میشی مثل ارشاد ال تی سی یا لایت کوین هولدر !
ممنون خیلیم عالی خیلی خوب بود ![]()
هر ارزی که دوس داری برو بخر . من اصلا در مورد خرید ارز بخصوصی نظر ندادم . ی استراتژی ای دادم که دو ساله دارم ازش استفاده میکنم ، خداروشکر موجودیم حدودا دو برابر شده بدون ریسک نامعقول