تاثیر نظرات منفی در بازار

سلام لطفا نظر من در اوردی ندهید همه یکسان نیسن مخصوصا نظر هایه منفی بسیار تاثیر گذار میباشند لطفا مواظب همدیگر باشید به اندازه کافی فشار تحریم و گرفتاری رو دوش مردم هستش برای همین موضوع تمرکز ضعیف شده سعی کنیم اگر از روند اطلاع نداریم نظر ندهیم که باعث ضرر نشود من خودم با بازار اشنا هستم ولی یادمان نرودهمه یکسان نیستن اینم بگم دوستان صبر همه مشکلات و ضرراتونو جبران میکند موفق باشید

آقا احسان شما که میگید آشنائید به این بازار!!!
شما نمیدونی خرید فروش توکن جهانیه !!!
ایران در کل به تنهایی زیاد به حساب نمیاد که بخواد با چهار تا کامنت مثبت یا منفی جهت بگیره !!!
مگه بورسِ ایرانِ!!!

داداش من کاری به بازار جهانی ندارم اعضایه تازه وارد معمولا کامنت ها رو میخونن احساسی عمل میکنن و باعث ضرر میشه واسشون و اونیم که احساسی عمل نکنه کامنتها رو میخونه تاثیر منفی بهش ایجاد میکنه تاثیر مخرب رو طرف میزاره من خودم سعی میکنم از بازار خبر ندارم کامت نکنم.. یک درصد یک نفر رو کامنت من ضرر کنه خدا رو خوش نمیاد . و یک مورد یادتون نرود اگر معامله زدید دوستان حد ضرر گذاشتید که هیچ رو حرفم با اون کسی هست که حده ضرر نزاشته و ضررش واسش سنگین در میاد تا جایی که امکانش هست صبر کنه با صبر قول ۱۰۰ درصد میدهم به سود میشینید اون کسی که ضررش سنگین میشه ضریب کار میکنه که اگر زیاد بره تو ضرر کال میشود یعنی پولش صفر میشه و اما بیشتر شما خونگی هستید فکر کنید سکه خرد کردید و صبر میکنید قیمت سکه بره بالا شما که پولتون صفر نمیشه فقط قیمت سکه کم شده و بازار رفت و برگشتیه ۲۰۲۱ قیمت بسیار بالا میره این قیمت ها میشه خاطره یا علی