انتقاد از عدم توجه به هشدارها

Grayscale
اعلام کرد که Grayscale SUI Trust را به روی سرمایه گذاران واجد شرایط باز کرده است، صندوقی که به سرمایه گذاران امکان می دهد در قالب اوراق بهادار در معرض SUI قرار بگیرند. از 18 دسامبر، Grayscale SUI Trust دارای ارزش خالص دارایی 65.52 دلار به ازای هر سهم و 12،875،640 دلار در دارایی های تحت مدیریت بود.

درود پیشنهاد میدم به دوستانی که ارز سویی را دارند بقولی هولد کردن هر چی زودتر شروع به تحقیق کنید با توجه به خبرهای که میبینم و میشونم قراره اصلاح عمیق تا محدوده 2دلار عجله نکنید گفتم جهت اطلاع برید تحقیق کنید اگر که درست گفتم لطفاً بیاید زیر این پست به دیگر هموطنان اطلاع بدید بلکه سیو سود کنند ، و دوستانی که میخان این ارز خرید بزنن صبر کنید و زیر نظر داشته باشید ، لطفاً جدی بگیرید من نقطه شورت یا همون فروش این ارز با چشمای خودم از یه نفر شنیدم که میگن بهش سلطان فیوچرز ، تا یک و نیم دلار در نظر گرفت براش که می‌ریزه بازم میگم لطفاً تحقیق کنید اگر قرار به این شدت بریزه سیو سود کنید یا حق بدرود

درود کاپیتان mzهستم مراقب باشید عزیزانی که این ارز هولد کردن شروع کنید به تحقیق ، دقیقا چون راهشو درست می‌ره یه عده ای دست به یکی کردن که جلوی رشدشو بگیرن مثل صرافی باینس و.. تقریبا یه داستانی مثل سال 2018ریپل که در رتبه 2بود کشیدنش پایین حالا تا به اینجا که خوب بوده کسی هم ضرر نکرده ، از اینجا به بعد فک کنم یه سیو سود لازم ولی قبلش تحقیق کنید ،بدرود

میخوای فهمیدی خودت چی گفتی ،با چشمای خودت شنیدی

باچشمات شنیدی بوروبچه..؟…

الان ساعت ۱ نیم بامداد و ۱۶ ساعت از حرف و ادعای این بزرگوار گذشته و ارز سویی طبق ادعا ایشان ن تنها به ۲ دلار نرسید بلکه از تمام ارزها کمتر هم ریخت و زودتر هم برگشت.برای همین میگم تو بازار ارز به حرف هر ننه قمری گوش نکنیم.امثال این ادم جلبک مغز باعث ضرر زیان خیلی از من و شماها میشن.

فعلا تازه واردی بزار یه خورده تو این مارکت تجربه کسب کنی تا متوجه بشی با حرف هر کسی نباید خرید و فروش کنی در ضمن این کامنت جنابعالی باعث میشه خیلی‌ها فومو بشن و تصمیم اشتباه بگیرن SUI در آینده به تارگتهای خیلی بالایی دست پیدا خواهد کرد در ضمن با رفتن دونالد ترامپ و ایلان ماسک در بیست ژانویه به کاخ سفید پایانی خواهد بود به سیاستهای ضد کریپتویی جو بایدن و بیت کوین و کریپتو در حاشیه امن قرار خواهند گرفت .