صبر و انتظار برای فلوکی

من که به جایی نرسیدم تو زندگیم . تمام پولم گذاشتم . حالا شدیداً ضرر کردم بخدا حوصله خودمو ندارم دیگه به آخرش رسیدم بزار این پولم صفر بشه خیال خودمم راحت بشه . اصلأ نخواستم ثروتمند بشم هر چقدر انرژی مثبت گذاشتم تو موفقیت همش منفی خوردم . از همین الان بی پولی پوچ شدن حساب کارتم اعلام میکنم :raising_hands: خدایا شکرت بخاطر این همه بدبختی :raising_hands: :rose::heart:

خدایا شکرت فقط ماها اضافه بودیم برات🤲

فقط صبر و حد سود و ضرر

اولا که اشتباه کردی تمام پولته آوردی اینجا، دوما این کار استراتژی وحوصله میخواد، و درکل این ی نوع سرمایه گذاری برای آیندست یک شبه دو شبه جواب نمیده!

داداش نباید همه زندگیتو میریختی اینجا. اول یاد میگرفتی و از کم شروع میکردی. بعد که حرفه ای میشدی همه پولو میوردی

همه چیز درست میشه دوست من

صبور باش قیمت ها بر میگرده ولی قبل از هر خرید تحقیق کن نه فقط رو اون ارز بلکه رو ارز های مادر مثل بیت کوین مثل اتریم اکه اونا ریزش کنن همه ریزشی میشن اگه صعود کنن همه می‌کشن بالا کریپتو اهسته پولدارت میکنه سریع فقیرت میکنه بستگی به خودت داره کارو یاد بگیر اینا همه میشه تجربه امید وارم موفق باشی صبور باش

داداش ارز دیجیتال آخرش هبچی نیست از هر صد نفر نودو پنج نفر بازنده هستن ناامید نشه بخشی از پولتو تو اصلاح طلا صندوق طلا بخر

سلام جناب آقا ی محترم خانم محترم درست می‌شود قدری تحمل کنید وقتی در دنیای ارزها وارد شدی باید هزینه کنی آموزش ببینی معنی هر کلمه رو بدونی مثلان دامیننس کوین بیت کوین یعنی چه از ایندست سوالها ولی دکل خیلی زود شب چهارشنبه سوری حالی خودت میخندی به این قیمت چرا بیشتر نخریدی

داداش صبر داشته باشه دیدتو بلند مدت کن برو برا دوسال یا چند سال دیگه .تو کوچه ماهم عروسی میشه اگه بدونی چی میشه…

بازار برمیگرده امروز یا فردا نگران نباشید فقط مشکل اینکه با رشد بیت بقیه بجای رشد تر میزنن

صبر کن مطمئن باش خیلی بیشتر از اونیک پول و وقت گذاشتی برداشت میکنی این چن سالی ک ترامپ هست همرو وادار ب سرمایه گذاری و خرید و فروش با همینا میکنه کریپتو اومده بمونه این رفتنی نیس ک پولت سوخت شه تونستی اضاف کن نتونستیم بسه

غصه نخور درست میشه .

خدا بزرگه،هیچوقت ناامید نشو ،ایشلا به امید خوشحالی همه

داداش به نظر من سگ کریپتو شرف داره به بازار بورس

درست میشه داداش پولت صفر نمیشه مگه قماره