ریپل: خطر صفر شدن و تعصب

ریپل مثل لونا صفر میشه خیلی مشکوکه مثل سال ۲۰۲۱ که لونا خیلی سرو صدا کرد قیمتشم ۱۱۰ دلار بود ! یهویی صفر شد الان اسمش لونا کلاسیک‌ه… پیروزی دادگاه ریپل ! حمایت اکثر بازارگردانان و سرمایه گذاران پرنفوذ از ریپل ! دقیقا یاد لونا ۱۱۰ دلاری میندازه که می‌گفتند اتریوم رو کنار میزنه ! از این طریق سرمایه هارو کشیدن سمتش بعدش صفر شد خواستم بگم تعصب شدید به هیچ ارزی نداشته باشید این متن رو به خاطر این نوشتم که یک نفر کامنت گذاشته بود که زندگیش رفت … من ریپل دارم معقول در حد ۳۰ دلار بیشتر از این واقعا مشکوکه و تمام

شما خروج بزنید
وایب منفی نده
ما امیدوار و آگاه سرمایه گذاری می‌کنیم

تو بفروش ما از سه دلار اینو داریم دیگه از چی ما رو میترسونی

خدا شفا بده لطفا تاييد بشه براي سلامتيش دعا كنن دوستان

من بجات ١٠٠٠٠تا دارم اون ٣٠تا من ازت ٢٠٠٠٠٠تومان ميخرم دونه اي فقط برو به زندگيت برس حيفي تو

شما تو هر حوزه ای که بخوای سرمایه گذاری کنی یه وجه قضیه میتونه همین باشه . سکه بخری یا دلار ممکنه تقلبی باشه . زمین بخری حتی سند داشته باشه بعد یه مدتی ممکنه معارض داشته باشه و سالها درگیر دادگاه بشی . قطعا حوزه رمز ارز این خطر ها خیلی خیلی بیشتره .همین فردا شاید دولت یه قانونی تصویب کنه که اصلا به صرفه نباشه بخوای تو این بازار باشی . به هر حال سرمایه گذاری یعنی ریسک

لونا خیلی فرق می‌کرد باریپل.ازطرفی نباید یک اتفاق نادرباعث بشه عینک بدبینی بزنیم به ارزهای دیگه.لازم به یادآوریه دراصل کل این بازار ریسکه.بازاری که بازاراحتمالاته،تحت تاثیر اخباردروغ وراست و یک سخنرانی وسرشار از فریب وبی اخلاقی وبی قانونی. ومجموع همین چیزاست که هم شدیدا پرریسک وپرخطر وازطرفی سودهای عجیب وثروتمندشدن یکشبه ونابود شدن‌ها.پس نتیجه میگیریم که؛ گر مرد رهی میان خون بایدرفت

سازنده لونا ،شخص بود.
ریپل متعلق به یک شرکت معتبر با سابقه طولانیه.

تواین صفحه منفی بافی نکنید لطفا :rose:
فقط ارسال موج مثبت به کائنات لطفا:folded_hands::heart:

برو اول کارای این رو با اونا مقایسه کن سال آینده دیدن داره نه الان

نه این دید بسیار بدبینانس و میشه گفت بعیده
اتفاقا یکی از ارزهایی که میشه بسیار بهش خوشبین بود در سال ۲۰۲۵ الی ۲۰۲۷ همین ریپله که تا سال ۲۰۲۷ که پایان آزادسازی ماهانه توکن هاشه؛ممکنه بالای ۱۰۰ دلار هم برسه
تمرکزتون به ریپل بیشتر از بقیه ارزها باشه
استراتژیک خوب میتونه این باشه هر ارز دیگه ای ک سود خوب کردین و خواستین بفروشین؛پنجاه درصد از سودتون رو باهاش ریپل بخرین و بریزید توی کیف پولتون

بیشتر از ۳۰ دلار نمیتونی سرمایه گذاری کنی الکی اینجا داستان تراشی نکنیین امکان داره بیاد ۱.۵ ولی صفر نمیشه چون تازه داره دادگاهش تموم میشه ب کل

شما اینکاره نیستی!برو پی کارت و اینجا داستان بافی نکن!

خدا وکیلی ببین چه افرادی اینجا نظر میدن ببین این بازار رو چه کسانی تحریر میکنن میگه لونا رو با ریپل مقایسه میکنه و بعدش توصیه به دیگران هم میکنه برو بابا ناخوناتو بساب

لطفا چرت نگو.هیچی از ریپل و بازار کریپتو نمیدونی و اومدی اینجا فقط یه چیزی گفته باشی.حاضرم قسم بخورم بیشتر از 20 دلار ارز دیجیتال نداری

منم با این حرف مژگان خانوم موافقم احتماله هر چیزی هست در مورده هر ارزی حتی بیت کوین پس بیخودی جبهه نگیرید راجب به یک ارز

سلام ببین دومین ارز مارکت دیجیتال بعد بیت کوین ریپل بود بعدش ارزهای دیگه به وجود اومدن اینکه بلد گارلینگهاوس میگه جایگاه دوم حق ریپل حق داره بعدش ریپل نمیاد آبروی شرکتش رو نمیبره و شرکتش خیلی وقته هستش فقط کوین خودش رو که ایکس آرپی بود رو سال۲۰۱۲انتشار داده شما اگه بدونی مدیران این ارز کی هستن و چه اعجوبه ای هستند به خصوص مدیرفنی ریپل آقای دیوید هیچوقت با دوکوان شیاد مدیر سابق لونا مقایسه نمیکردی

زودتر بفروش برو اینجا چیکار میکنی؟