سلام خدای مهربون ممنونم که امروزم بسلامت از شیفت شبم اومدم خونه و خونوادم حالشون خوبه خدایا فرمان زندگیمان رو ب تو سپردیم از هر مسیری عشقته و حال میکنی مارو ببر ای که برگی از درختی و قطره بارانی از ابری ب زمین نمی افتد جز آنکه خواست و اراده تو باشد لطفا باران های رحمت و برکتت رو بر سرزمین ما نازل فرما
خدایای مهربون خیلی نوکرتم سرزمین و مملکت و مردم مارو اینقدر روزی برسان که هزاران بار از توقع خودشون بیشتر باشه تا دستگیر نیازمندان باشن و واسطه رحمتت قرار بده ظلم و دروغ و پلیدی و نامردی رو ازین مردم دور بدار الهی
خدایا اگر نعمتی و مالی بهمون از سر لطفت میدی رحمتت رو شکر و اگر نه حکمتت رو شکر
ای یگانه قادر و قدرت برتر و مطلق روزی مارو آلوده به تملق و چاپلوسی قرار مده
ای روزی رسان ای آگاه ب هر راز نهان همه عزیزانی که در این بازار حضور دارند رو آنچنان سود بده که در باورشان نگنجد
الهی شکرت
سلام دوستان عزیزم
بعضیها جوری صحبت ازین آقای پاول میکنند انگار همین دیروز اومده و جلوی پیشرفت ارزها رو گرفته نخیر این آقا چندین ساله داره زورش رو میزنه اما بیت کوئین از ۵۰کا تا نزدیکی ۱۰۹ کا رشد کرده من به نظرات و تحلیل های ارزشمندتان احترام میزارم اما باید قبول کنیم بیت روی کل بازار ارز تاثیر داره چجوری توقع داریم آلت کوئین ها مثل سویی و ریپل و کاردانو و الی آخر هربار ک رشدی داشتن اصلاح قیمت داشته باشند اما بیت کوئین که چشمگیر و فزاینده رشد کرده اصلاح نداشته باشه آقای نینجا درست گفتن ک نفروشید قرار نیست کسی یک شبه اینجا سود کنه و بره زندگیش کنه دوست من از سال ۱۴۰۰ بیت خرید رو ۶۰ کا چند وقت بعدش ریخت تا ۳۰ کا از ترس ضرر فروخت بعد که تا ۱۳ کا اومد خوشحال بود که بیشتر ضرر کرده اما الان میبینه ضرر اصلی رو با فروش کرده اینجا باید صبر داشته باشید دوستان خرید و فروش ما تاثیری روی بازار هیچ ارزی نداره چون مبالغ خرد هستیم با تبدیل ب تتر موافقم کسانی که خیلی میترسن افرادی که تازه میخایید وارد بشید بجز تتر چیزی نخرید خواهش میکنم ازتون قدر پول زحمتکشی تان رو بدونید چون فعلا این بازار از تحلیل و نقطه ورود و نقطه خروج این چیزا خارج شده و هیچکس جز خدا نمیدونه آینده چی میشه
خدایا حسادت و قضاوت کردن دیگران رو از فکر و جسم و روح ما دور بگردان الهی آمین
در پناه عشق اهورایی در مرحله اول سالم و سلامت و تندرست باشید و دوم اینکه پرسود باشید بیش از انتظارات خودتون
داداش گلم کوئین میشه ملکه درستش کوین هست
بیت کوین نه بیت کوئین
ممنون که راهنمایی کردین دم شما گرم