توصیه برای تازه‌کارها

این نصیحت اسمش میذاری توصیه میدونی دلسوزی یاهرچیزدیگه ؛ مخاطبم عزیزانیه که تازه کارند؛ هیچوقت هیچوقت ارزی که دارین تا قیمتش اومد پایین فورا نفروش دستپاچه نشو نترس وصبرکن چون اکثرمواقع بعدازچندساعت یانهایتا نصف روزبرمیگرده یا مقداری قیمتش میادبالا.مخصوصا این ارزایکس.عزیزای دلم این ارز حیفه مفت ازدست بدین فقط صبرکنید وصبر وصبر . میبینم راحت مالی که بازحمت بدست آوردین ازدست میدین ناراحت میشم . ارزی که میریزه مطمعن مطمعن باشید دوباره صعودی میشه حتی چندبرابر فقط وفقط باید صبورباشین وبس.لطفا برید مطالعه کنید همین ارزهای چندمیلیونی طی چندسال چندبودند الان چندند.اتریوم سال ۱۳۹۶ فقط ۴۶ دلار بوده .من خودم سولانا ۳۰۰هزارتومن خریدم دوسه سال قبل.درپناه حق:folded_hands::palms_up_together::folded_hands:

بزرگترین ضرر رو میدونید از کجا پدید میاد؟وقتی ی ارزی مثلا ۲۰٪بالا رفت دستمون رو دگمه فروش هست که سود رو از دست ندیم…این باید موقع ریزش هم انجام بدیم .دیدی بیشتر از۱۰٪ریخت منتظر چی هستی؟خب روند نزولیه.دقیا مثل اونموقع که سود میکردی اینبار هم دستت رو دگمه فروش باشه.والا با نگا کردن الکی ویا تعصب داشتن به ی ارزی زیانمون زیاد میشه.پس بهتره هم حد سود و هم حد زیان برا خودتون داشته باشید.امیدوارم پرسود باشید

فک کن بیای طلا رو با خاکستر مقایسه کنی