تحلیل نمودار اتریوم

شما شکل نمودار اتریوم در هفتگی رو نگاه کنی میبینی یه پایین مشتی بدهکار بود تا شکل و قیافه صعودی به خودش بگیره که خب پایین رو زد و الان قشنگ شکل اش شده شبیه یه موشک و آماده است ،از اینجا ممکنه یه پایین ریز دیگه تا محدوده ۳۳۰۰بزنه که فرصت خریده،بعدش خواهید دید که این موشک مافوق صوت چطوری به آسمانها خواهد رفت،(جهت آرشیو)

دوست عزیز همه میدونیم که هیچ قطعیتی در قیمت بازار وجود نداره یکی مثل جنابعالی اعتقاد داره که قیمت در روزهای آتی مثل موشک بالا خواهد رفت بعضی ها هم مثل من با تجربه ای که از گذشته بازار دارن اعتقاد دارن که به احتمال زیاد بازار همان رفتار اوایل سال هزار و چهارصد رو تکرار خواهد کرد اون موقع هم مثل الان قیمت بیت کوین در عرض مدت بسیار کوتاهی دو برابر شده و سقف بالای 60000 رو زد و بعد از یک اصلاح و ریزش در مدت بسیار کمی برای بار دوم قیمتش بالا رفت و درحالی که خیلی ها مثل هم اکنون اعتقاد داشتند که رشد اصلی بیت کوین شروع شده و دیگه ریزش نمیکنه متاسفانه چنان ریزشی کرد که برخلاف انتظار خیلی ها تا 16000 دلار پایین اومد که همه شاهدش بودیم الان هم این کامنت رو نوشتم تا دوستان با توجه به تجربه و مطالعات خودشون در این بازار معامله کنند و گفته های بنده و یا این دوستمون رو ملاک برای خرید یا فروش قرار ندن ، با آرزوی سلامتی و موفقیت در معاملات بازار برای همه هم وطن هایم

اون زمان که بیت کوین ریخت اول اینکه ارز لونا سقوط کرد
صرافی FTX اعلام ورشکستگی کرد
کلی آدم از ترس اومدن و نقد کردن
ولی الان اول اینکه ETF هم بیت و هم اتر تایید شده و داره تو آمریکا سرمایه گذاری میشه
دوم سرمایه گذارهای غولی همچون بلک راک وارد این قضیه شدن
سوم هم ترامپ و ایلان ماسک و بقیه حامی های بیت کوین تو راس قدرت قرار گرفتن .
و ترامپ اعلام کرده که برای کشور آمریکا می‌خوام ذخیره بیت کوین ایجاد کنند
امروز و فردا هم کشور های صنعتی مثل آلمان و بقیه اتحادیه اروپا صندوق های سرمایه گذاری بیت کوین ایجاد میکنن که خودش باعث صعود دوباره بازار میشه
پس با خیال راحت میتونید روی بیت و اتریوم سرمایه گذاری کنید
چرا که بازار آمریکا و بازار جهانی مثل بازار بورس ایران نیست که یک شبه سود نجومی بده و یک شبه سقوط کنه

موفق و پرسود باشید همگی

با عرض سلام خدمت شما باید عرض کنم که هیچ انسان عاقلی بر اساس یک کامنت خرید و فروش نمیکنه و بنده در کامنت خودم قید کرده بودم که جهت آرشیو خودم هست در ضمن صد در صد هیچ چیز قابل پیش گویی نیست ولی خب هر کس نظرشو و تحلیل خودشو میگه و اساسا این فضا جهت اعلام نظر ساخته شده است.