دیروز بعد از ظهر که حدودا روی ۲۶ سنت بود وقتی کامنتها رو میخوندم خیییییلی دلم میگرفت چون شب یلدا بود و ناراحتی و گله بعضی ها رو میخوندم که ابراز خروج میزدن و نا امیدی از اینکه دوج برگشت به ۲ سال قبل. خیلی خواهش کردم که خروج نزنید و این ریزش نیست و اصلاح هست و کسی توجه نکرد اما در پایان با یک کامنت ديگه فقط نوشتم از الان تا امشب پایان غصه هاست امیدوار باشید. دوستان فقط یک خواهش دارم و درادامه،یکچیزو عرض کنم خواهشم اینه که در کامنتها به هم توهین نکنیم و کامنتهای بیمحتوا نگذاریم چون هر کس به این کامنتها رجوع میکنه میخواد ازش بهره ببره و تا حدودی بر اساس اون تصمیم بگیره و وقتی میبینه کامنتهای شوخی یا انتقادهای تند یا توهین هست دلسرد میشه. اما عرض بنده اینه که در ابتدا دوج از روی شوخی و جوک درست شده اما الان بدلیل صاحب قدرتمندش آقای ایلان ماسک که بقول خودش از ۱۴۶ میلیارد واحد دوج ۱۰۴ میلیارد واحدش رو صاحب هست دیگه شوخی نیست و به جرات بگم یکی از بهترین ارزهای آینده دنیای کریپتو هست. ماسک آدم بسیار اقتصادی هست و بیشترین سرمایه اون از دوج تامین میشه فقط با رسوندنش به ۲ دلار و نه بیشتر. اونجاست که حدود ۲۱۰ میلیارد دلار به سرمایش اضاف میشه. پس یقین داشته باشید که دوج در آینده بسیار نزدیک ۱ دلار رو میبینه و اهدافش ۲ و ۲.۵ دلاره.با فروختن شما ضرری شامل من نمیشه اما پشیمانی و ناراحتی شما نصیب من میشه. به یقین بنده ابتدای سال ۲۰۲۵ و ورود ماسک به ریاستش در دولت دوج رو برای حرید بعضی از محصولاتش معرفی میکنه و این باعث میشه که تمام دنیا به دوج توجه خاص کنن و قیمت بشدت افزایشی میشه. فقط ۱ ماه صبر کنید فقط یکماه و برگردید کامنت منو بخونید. شادو پرسود باشید
واقعا فکر میکنی کسی حوصله خوندن این همه قصه رو داره ،
واقعا دمت گرم ،،یه دو کلام حرف حساب شنیدیم ،،یه مشت بچه ریختن اینجا فقط دنبال زدن حرف مفت هستن،،کل پولی هم که دستشونه به بیست میلیون هم نیست ،،با این بیست تومن پول میخوان کل مارکت رو جابجا کنن