جاسمی و اینترنت اشیا: همکاری با ژاپن

Jasmy Incorporated
شرکتی است که پلتفرم های اینترنت اشیا را توسعه و ارائه می دهد. وقتی همه چیز به اینترنت وصل شود، «لباس، غذا، مسکن و جابجایی» که ارتباط نزدیکی با زندگی مردم دارد، به طرز چشمگیری تغییر خواهد کرد. ماموریت جاسمی ایجاد و ارائه یک سیستم (پلتفرم) است که به همه اجازه می دهد تا به راحتی، ایمن و با خیال راحت از چیزها استفاده کنند. امروزه، داده های مهمی که از زندگی روزمره ما تولید می شود، توسط تعداد محدودی از شرکت ها نگهداری می شود. یکی از اهداف پلت فرم JASMY بازگرداندن حق حاکمیت داده ها به صاحبان واقعی آن و امکان استفاده ایمن و ایمن از داده های فردی است. برای این منظور، JASMY فناوری اینترنت اشیاء و بلاک چین را برای ایجاد پلتفرمی آماده می‌کند که بتواند به طور گسترده در صنایع و بخش‌های تجاری بر اساس ایده‌های بی‌سابقه مورد استفاده قرار گیرد.
تیم جاسمی متشکل از یک تجربه متنوع و غنی در الکترونیک، مکانیک، ارتباطات، دستگاه‌ها، یکپارچه‌کننده‌های سیستم، طراحان و غیره است تا بهترین پلتفرم اینترنت اشیا را برای هر یک از مشتریان خود در سراسر جهان ارائه دهد.
همکاری با:
سازمان فناوری اقتصاد آبی ژاپن
سازمان فناوری اقتصاد آبی ژاپن سازمانی است که صدور اعتبار کربن را بر اساس حفظ محیط زیست دریایی ترویج می کند. از طریق حفاظت و بازسازی اکوسیستم های دریایی به تحقق جامعه پایدار کمک می کند.
درباره aiESG, Inc.
aiESG شرکتی است که شرکت ها و پروژه ها را از منظر محیط زیست، اجتماعی و حکومت (ESG) با استفاده از فناوری هوش مصنوعی ارزیابی می کند. با ارائه ارزیابی‌های بسیار دقیق و شفاف، اعتبار اعتبارات را تضمین می‌کنیم.
کنسرسیوم اعتباری سرمایه طبیعی
NCCC یک انجمن عمومی است که هدف آن افزایش سرمایه طبیعی و ترویج رشد بازار اعتبار کربن است. هدف NCCC با ترویج بازار اعتبار کربن، کمک به تحقق جامعه کربن زدایی شده است.

فک کنم اون نهنگی که جدیدا خرید زده خودتی چقدر جوگیر شدی

دوست عزیز هدفم اطلاع رسانی و معرفی پروژه های این ارز است که پشتوانه قوی و محکمی داره و امیدوارم دوستان از خریدش سود خوبی کسب کنند… من پلانکتون‌ هم نیستم چه برسه به نهنگ.
من کوچک همه هموطنان عزیزم هستم.
ارادت دارم.