اونایی ک تارگت میدید … اگر روو هوا حرف میزنید و باعث ضرر کسی شدید .. این لایک و فاز تحلیل و اینا واسه شما نون و آب نمیشه ولی اگ با حزفاتون کسی ضرر کرد .. طبیعت چنان بهتون آه و ناله اون طرف رو برمیگردونه ک نفهمید چی شد … نکنید این کارو .. ارزش نداره واقعا ارزش نداره … من ک ذره ای ن تحلیل شما واسم مهمه ن بزرگتر از شما .. اینجا فقط تجربه و قدرت ریسک ی نفر حرف میزنه و بس … هممونم میدونم تحلیلا کشکه ولی نکنید این کارو .. تازه واردا گناه دارن .. اهای تازه واردا این تحلیلگرا خودشون تا خرخره توو ضررن بعد ب شما گرا میدن؟؟؟؟ مواظب باشید مواظب باشید ک الان اونی ک تحلیل گذاشته عدد گفته ب خدا خودشم نمیدونه از کجا گفته
بازار دوتا سناریو داره سقف نزولی رو شکسته پس احتمال داره از اینجا تا ۱۱۲ بره بالا و دیگه بیشتر از این اصلاح نکنه
سناریو دوم و به نظر من به چندین دلیل که یکیش سر رسید قراردادای آپشن هست اصلاح داریم بین اعداد ۹۰ تا ۸۵ دقیقش رو خود ایلان ماسک هم نمیدونه
یه دلیل دیگه برای ریزش و اصلاح اینه که نقدینگی تا ۹۲ هزار و جمع کرد و الان اومد نقدینگی بالا ۹۵ هم جمع کرد به نظر من بزرگان بازار از جمع اوری نقدینگی زیر ۹۰ هزار بازار به راحتی نمیگذزند
در هر صورت باید در اصلاح پریروز ۳۰ درصد وارد میشدیم تا الان ترس عقب موندن نداشتیم
من نمیتونم به مسی بگم الان بخر یا الان نخر فکر خودتون و این صحبت های من رو همش بزنید ببینید نظرتون چیه ولی اگه میخواید افسوس نخورید با هر اصلاح درصدی از کل سرمایه کرسپتوییتون رو وارد کنید در اصلاح ها الان بخرید
و کلام اخر دوستانی که دارند نفروشند به هیچ عنوان
و دوستانی که دارند سریع و هیجانی نیان تو و
این رو مطمئن باش اینجا اصلا نده رو ۱۱۲ اصلاح سنگین تری میده پس از الان اگه اگه اصلاحی بود اروم اروم سوار شید
و از ترس جا موندن کاری نکنید بی شک فرصت های طلایی دیگه ای مونده
هرکی باید ریسک کار خودش رو بپذیره
این حرف شما اصلا مهم نیست و شاید دو نفر که تحلیل میزارن رو هم فراری بده
همه مسئول کاد خودمونیم. در نهایت تصمیم با خودمونه
افرین که حق گفتی ازصبح دودل موندم خدایا بفروشم یا نگهدارم چندنفر میگند ریزش داریم فرارکنید بعد چندنفر دیگه گفتند بخرید انفجارحالا بیا تصمیم بگیر
درود دوست عزیزحرفت کاملا صحیحه منم تجربم بهم میگفت از ۱۰۸ ریزش میکنه ولی خب کو جرات فروش. نفروختم ۳۵ درصد اومد پایین
این ریزش کوچلو کار صرافی هاست لطفا تا دوشنبه صبرکنید الکی نفروشید وکارمزد مفتی ندهید
دوست عزیز حرفت درست ولی واقعا بعضی وقتها شاید طرف چیزی میدونه و میگه حالا شاید بازار خلاف جهت عمل کنه ولی اینجا رو گذاشتن برای تبادل نظر اینجا برای خرید ارز نیست فقط برای کمک هستش زمانی که هیچی از بازار نمیدونستم بعضی از دوستان که واقعا تحلیل های خوبی میذاشتن خیلی کمک کردن سه چهار سال پیش حالا بگذریم از تکنیکال خالی که بعضیها میذاشتن و تبلیغ ارزهای بیخود که باعث ضرر میشن شب و روزتون خوش👋
من الان گفتمبفروشید؟؟؟؟ من ک همون عصر ک خیلیا تارگت ۸۸ و ریزش دادن گفتم فقط داره میترسونه