باور کنین بازار همیشه برخلاف میل ما عمل میکنه یک بار هم شده امتحان کنید برخلاف میل و ذهن خودت عمل کن ببین چطور نتیجه میده،الان ازمایشی لایک صعود دیس لایک ریزش
بازار همیشه برعکس تحلیل های آب دوغ خیاری عمل میکنه و بیتکوین همیشه با افتابه بالا سر تحلیل گران اب دوغی وایساده
همه همین فکرا رو میکنن اما خیلی سخته حریف این بازار بشی، میفروشی میره بالا میخری میریزه نگه میداری میریزه میفروشی میاد بالا، واقعا باید کم طمع و حرفه ای باشی
دوست عزیز .اگر حرف های بزرگا مثل وارن بافت را گوش کنی ضرر نمی کنی .توی بازار سبز فیت سبز که انتهای گاوی باشه و شما به اندازه عقلانیتت سود ببری.خالی کن و بفروش .و وقتی بازار اصلاح کرد باتوجه به حجم مبنا وحجم روزانه و تجربیاتی که با توجه به سواد و شناخت بازار داری وارد شو منتطر باش علایم صعود را دیدی خرید کن.و حد صرر را برای خودت بزار و الله اگر ضرر کنی یک سری اصول را برای خودت بزار از جمله اینکه به درک خودت از بازار احترام بزار طمع نکن.طمع نکن.طمع نکن. طمع پاشنه اشیل یک تریدر هست به اصول خودت احترام بزار هر وقت سود معقول کردی.خارج شو .تری کردن یعنی کف و سقف را شناسایی کردن.زمان ورود و خروج را درک کردن . با عجله نوشتم غلط املایی برای همینه.یک نکته فوق مهم اینه هر وقت دیدی یک ارز حجم روزاته اش بالا رفته اگر دیدی ارزش داره کم میشه دارن خالی میکنن.اگر دیدی ارزی مدتی ساکت بوده حجم اصافه کرده.علامت رشد ارز هست .دیدی ارزی خیلی ازار دهنده شده و ارز با بنیادی هست پله ای ورود کن.اگر دیدی ارزی مثبت هست ولی خجم بسار بالا داره و درجا میزنه خارج شو … تجربه چند ساله من توی ارز بود خواستم هم وطن هام ازش استفاده کنن.هر وقت من به این اصول پایبند بودم .سود کردم.ناظر محترم لطف کن این مطالبو منتشر کن خسته شدم.
این قانون مورفی است و ور باره بییار از موارد و مسایل صدق میکند