ارتباط Pi Network با عدد 3.14

دوباره می گویم و برمی گردم و تکرارش می کنم…، پی پول است، پی پول است، (پول واقعی)، کالا یا سهام نیست، پس در بازار ارزش گذاری نمی شود!
و فرمول یا نماد ← (π) ۲۲/۷ = ۳٫۱۴۱۵۹ است…. متناهی است نه نامتناهی.
به نظر می‌رسد که شبکه Pi از تمام ساخت‌ها و سفرهایش از عدد ۳۱۴۱۵۹ جدایی ناپذیر است و اجماع جهانی ۱Pi = 314,159.00 دلار است.
فریب فراخوان هایی برای کاهش ارزش Pi خود را نخورید.
از گمراه‌کردن گروه‌های رسانه‌های اجتماعی مانند تلگرام و دیگران خودداری کنید، آنها فریبنده هستند، به خصوص اگر از عبارت Market Cap اشتباه استفاده کنید.

این حرفی که شما می‌زنید دروغه چون اگر کسی همین الان هم ثبت نام کند یک پای بهش میده یعنی یه نفر یه روز مونده به لیست شدنش نصب کنه یک پای میده و اون طرف صاحب یک پای میشه که ارزشش ۳۱۴ هزار دلاره درآمد کل یک سال جراح آمریکایی ۴۷۰ هزار دلاره مگه میشه طرف تو یک روز درآمد کل سال یک جراح آمریکایی رو به دست بیاره

اولا 314 دلار ن هزار عی خدااااا:palms_up_together:t2:بعدشم اونا فکر همه جاش رو کردن، برای برداشتش شرایط سختی میزارن،.. :palms_up_together:t2:

درسته الان میشه هفته ای یدونه پای استخراج کرد وقتی قیمتش ۳۱۴۱۵۹ دلار بشه به سرعت بین مردم فراگیر میشه و میلیون ها نفر وارد پای میشن برا استخراج و دیگه اون زمان هفته ای یدونه استخراج نمیشه و سرعتش استخراج بسیار پایین میاد ولی بازم مصرفه که استخراج کنن

دوست عزیز که اطلاعات نداری
اون شخصی هم که میاد و روز اول یک پای میگیره
باید نزدیک به سی روز پشت سر هم ماین کنه تا جلو احراز هویت باز بشه
بعد این که احراز هویت جلو باز شد انجام بده و … خدا می‌دونه چقدر طول می‌کشه تا واریز بشه !!!

لامصب سواد نداری چرت و پرت نگو دیگه

ادمین نوکرتم قبول کن عشق منی

خوب برا همین روزات پشیمان میشی مثل من که سال ۹۸ میتونستم روزی ۱۴ تا ماین کنم ونکردم

فکر میکنی میشه
اون۱پای رو به کیف پول انتقال بدی!!!

و در ضمن این که شما هر چقدر که به دست بیارید.برای خرج کردن اون محدویدت خواهید داشت.مثلا ممکنه در طول سال یا ماه فقط بتونید ۰.۸ واحد خرج کنید.

ک.سخلی چیزی هستی؟

اولا باید ۳۰ روز مداوم استخراج کنی پشت سر هم تا اجازه کی وای سی کردن بده
دوماً اون کسیکه که تازه نصب کرده با مقداری که می‌ره توی قسمت unified بیشتر از استجراجشه عددش
سوما شبکه زیر 5 پای اجازه انتقال ماینت و مهاجرت به کیف پول رو نمیده.

کسی که تازه وارد میشه باید 30 روز ماین کنه تا اجازه کی وای سی بهش بده ، و اینکه روزی یه دونه پای نمیده الان ، کسی که تازه شروع کرده بدون زیرمجموعه طی 10 روز یه دونه ماین میکنه ، یعنی ماهی 3 عدد ، و اینکه واریز به کیف پول هم مهمه دیگه، تا واریز نشه که اون 1 عدد رو هم نمیشه استفاده کرد، من از همون روزای اول که پای اومد نصب کردم ، کی وای سی هم کردم و الان 4ماهه در انتظار واریزم،
اوایل سرعت استخراج خیلی خوب بود و به مرور هی داره کمتر میشه

بابا چرت از خودت نگو