روی هشت صفر42 گفتم بفروشید چون بازار تو این ۶ماه زیاد سود داده هر جوری که شده باید خودشو ریکاوری کنه یه عده نخود مغز اومدن زیر کامنتم چرتو پرت نوشتن ،چنتا کامنت پایینتر تحلیلمو نوشتم میتونین ببینین…بازم میگم بیت کوین یه ریزش تا محدوده 65الی75 یه بازار بدهکاره و حتما اتفاق میوفته انقد التسیزن التسیزن نکنین از کجا معلوم این ۶ماه که انقد ارزها منفجر شدن خود التسیزن نبوده باشه…سیو سود کنین حتما…من امروز ۷۰۰تومن فروختم خداروشکر نصفش سود بود برام اگه الان میفروختم میشد ۵۰۰تومن…بیت بریزه بیبی هم باهاش میریزه تا هشت صفر28 و چه بسا تا 20 پس بهتره از این جا به بعد حد ضرر رو واسه خودتون رعایت کنین که اگه بیت کوین یاری نکرد کاسه چه کنم چه کنم دستتون نگیرین…روزگار خوش هموطن😘
داداش اینجا تا منفی میگی فک میکنن دشمنی. ماهم از خدامون بزه بالا هممون برا سود اومدیم اینجا وگرنه پولا رو دستمون برامون سنگینی نکرده . ولی باید احتیاط کنی. اینبار بریزه باید چند هفته هی خود خوری کنی تا اصل پولت برگرده . همش میترسی بفروشی یک سومش بفروش تتر نگه دار اومد پایین اچمز نشی. بازم هرکی مختار پول خودش . اینا فقط راهنمایی تصمیم گیرنده خودتونید
بابا ولمون کنین نخودمغز امثال تو هستن که هی میان پرادعا گفتم گفتم میکنن اخه ما اگه مثل امثال شما بودیم و ترس داشتیم تو این بازار پا نمیزاشتیم من خودم به شخصه پنج ساله تو ابن بازارمو امثال شما که هی گفتم گفتم میکنن زیاد دیدم تو سایتااا بعدم دود شدین رفتین هوا من حدود چهارسالونیمه بیبی دوج دارمو دستش نزدم واسه سود درست حسابی نه واسه این مسخره بازیا و بفروش بفروشا … اینجا هیچکس نمیتونه با قطعیت گفتم گفتم کنه زرد ارز تحلیل نداره من با چشم خودم دیدم که وقتی هی گفتن بفروش بعدش یهو از چه سودی جا موندن خاست بریزه باهاشم بره بالا هم باهاشم فک خودت باش
مگه با حرف یه م ج مثل تو خرید زدیم که بخوایم با حرف یه ت ح مثل تو هم بفروشیم،،سکوت واست بهترین گزینس🙂
با پاسخ شما موافقم منم حدود 3 سال نگه داشتم و بهش زياد فكر نميكنم تا به اون حد سود برسه كه ميرسه اينا فقط همشون الكي ادعا دارن تبل تو خالي هيچ كس از صعود يا سقوط هيچ ارزي خبر نداره…