تحلیل بیت کوین و پیش‌بینی اصلاح بازار

همونطور که دیروز مشاهده کردیم بیت کوین تا محدوده مقاومتی ۱۰۰ الی ۱۰۲ پیش رفت ولی برگشت خورد

به نظر من بازم یک اصلاح ۱۵ تا ۲۵ درصدی در التکوین ها شاهد هستیم و خود بیت کوین هم تا کف کانال صعودی یعنی ۹۰ هزار دلار پایین میاد که حمایت خیلی قوی ای محسوب میشه و به نظر من از دستش نمیده در وضعیت فعلی بازار و دنیا

تاکید می‌کنم اگر اسپات کار میکنی اصلا برات مهم نباشه چقدر میخواد اصلاح بده ارزی که داری بزاره بمونه هولدش کن ی بار میاد زرنگی کنی نوسان بگیری جا میمونی همون تعدادی هم که داشتی از دست میره ، مثل ریپل که خیلی ها روی یک و نیم دلار فروختن تا یک دلار بخرن ولی تا نزدیک ۳ دلار رفت و باعث شد در تعداد توکن ها ضرر کنن

فقط فیوچرز کارا حواسشون باشه که یک وقت حرکت اشتباهی نزنن تا باعث بشه از دست بدن داراییشون رو

مارکت در دید میان مدت و بلند مدت کاملا صعودی هست سقف های باورنکردنی خواهند زد فقط لازمش صبوری هست این بازار تا همه مارو پیاده نکنه دلش آروم نمیشه پس هولدر باش تا بازارو شکست بدی با صبرت

واقعا ممنون از تحلیل هاتون فقط میایم نظرات شما رو میخونم

خیلی لطف میکنید که تحلیل درست می‌ذارید ما هم استفاده میکنیم متشکر

این جور که می گیی صبر به درد نمی خوره همه باید پولشون را از ارز بکشن بیرون مگر نه طبق تحلیل های عجیب و غریب شماها که واقعا محقق می شه مثل تحلیل یکی از کارکنان شما بیت به ۵۰ برسه.
آره مردم در ضرر اند باید بکشن بیرون .
مگر نه بیشتر از این ضرر می کنند.

اقا شما طبق تحلیلت میگی تا ۹۰‌ریزش داره این ینی دقیق ۳۰ در صد الت کوین و شت کوین ریزش دارن .. خب اگ روو حرفتی بگو الان بفروشن … کاری ب هولد و اینا نداشته باش .. اگرم میگی نگه دارن پس تحلیلم نکن جناب پی … در کل تکلیف خودتونو مشخص کنید چون این روندها ک شما ها میگید ی بچه هم میتونه حدسی بگه … بفروشن یا نه .. اینو بگو تخلیلگر جان … من ک واسم مهم تیس حرفاتون ولی خیلیا رو گمراه کردن این تحلیلگرا بلانسبت شما .. میگی اصلاح داریم تا ۹۰ دیگه؟؟؟؟؟ خب تا ۹۰ بره همه ارزا میشن پودر پس حرفتو کامل بگو تا الان اونایی ک طرفدارتن بفروشن روو ۹۰ بخرن … من خودم ب شخصه فک میکنم نخوندم این صحبتارو … البته در اخر عرض کنم ک تقریبا کارت درسته و با صداقت صحبت میکنی جناب پی … شاید مشکل از منه ک تحلیل ها توجهی ندارم ب هیچ عنوان تحلیل رو قبول ندارم .

خودت از خودت تشکر می کنی

ببین عزیز من چیزی که چارت و تکنیکال میگه رو میام مینویسم

ولی طبق چیزی که من و شما و هر شخص دیگه ای میدونیم کریپتو دستکاری قیمتی رو توسط صرافی ها میتونه داشته باشه
یعنی در خلاف روند اصلی بازارو بندازن
واسه همین میگم کسی که هولدر هست هولدر بمونه تا یک وقت گرفتار تله های صرافی ها نشه ، سود کمتر بکنی بهتر از جا موندن یهویی هست