تجربه شخصی در بازار ارز و درس های آن

من هیچی از بازار ارز حالیم نمیشه ولی سال ۱۴۰۰ وارد شدم خرید کردم .همین پیام‌ها رو دیدم و گفتم هیچی پولم بر باد رفت .چند روز پیش اتفاقی یادم افتاد اومدم سر زدم دیدم که خریدام سود داشتن .یادم ریال رو دقیقا زمانی خریدم که دادگاهی داشت و میگفتن اگر دادگاه رای نده کلا نابود میشه .
اساسا ما ایرانی ها در یه کار استاد هستیم زیر پای همدیگرو خوب خالی میکنیم نه اینجا بلکه در همه امور .دوستانی که مهاجرت کردن به هیچ عنوان حاضر نیستند راه حلی به دیگری بگه فقط از بدیهاش میگه.حالا رمز ارز مگه میشه همه ضرر کرده باشند .من شخصی رو میشناسم در اینیستا که سیگنال خرید میده .اون موقع من گفتم دروغ میگه ولی الان که پستهای قدیمش رو نگاه میکنم میبینم که این بازار سواد میخواد به شانس و اقبال و صدام و ترامپ نیست .چون کسی که نمودار بلد هست دقیق تشخیص میده کی رشد هست و کی اصلاح و کی ریزش.
لطفا بجای اینکه انرژی منفی بدیم بهم یکم سکوت کنیم و تجربه کسب کنیم .
ببخشید حرف حق تلخه میدونم دیسلا‌ک میخوره ولی عیبی نداره

1400خریدی الان چند ماه مونده 1404چرا شر میگی بد چهار سال خاستی سود نکنی انتظار داری با این اوضاع اقتصادی ما تحمل کنیم تا پنج سال دیگه نظر نده اینجا دور از دسترس باش

آفرین به شما، یکی از استادید بلند پایه تکنیکال ال بروکس اصلا به فاندامنتال اعتقاد نداره، میگه که تکنیکال هم نشان دهنده فاندامنتاله

درسته دوست عزیز ولی ریال دادگاه چی داشت چیزی یادم نمیاد