دامیننس بیت rsi تایم ۱ روزه ب پایین شکست ،شیب rsi ش رو خط بلند مدت و تایم ۱ روزه داره حمایت میشه و کف دوقلو میزنه ،حالا چرا rsi ،چون rsi زودتر از کندل روند رو نشون میده و بعد کندل حرکت خودشو شروع میکنه ،خدا کنه که بازار دستکاری نشه و حرکت اصلی الت کوینا شروع بشه ،تجربه شخصی خودمه واسه خرید فروش کسی نزاشتم ،از استرس و عصبی بودن خسته شدم بخدا ،شدم ی دیوانه تمام عیار ،از بس ۴ ساله چشمم ب نمودار لعنتیه ،خدایااااا خوت ب همه کمک کن ![]()
عزیزم
اولا مرسی که اطلاعات میدهی
ولی در RSI روند تا از محدوده ی خرید بالا نیاد و دوباره پولبک نرنه و گاها ۳ بار این اتفاق نیافته
روند نمیتونه پر قدرت بلند بشه
یعنی هنوز اصلاح تموم نشده
کسی که وارد این بازار میشه بایستی آگاهانه معامله بکنه و با هر منفی یا مثبت خودشو نبازه ما حتی میتونیم اگه تمعمان را کم کنیم از منفی هم سود ببریم نه اینکه وقتی ریزش شد منتظر بمانیم که برگرده با وجود اینکه من نوعی تازه واردم ولی از این بازار منفی سود بردم
هدفم بیشتر این بود که دوستانی که ناراحتن ی مقدار اروم بشن ،اینم از دانش کمی که من دارم و چیزی که تو نمودار دیدم ،امیدم ب خداست ،انشالله این بازار واسه همه خوب باشه و ب سود برس ،شما درست می فرمایید شرط اصلی تو این بازار احتیاطه و این که ضرر نکنی، حتی اگه سودی ب دست نیاری
همون که تلاش میکنی معلوم که دنبال هدف هستی
پس برای اهدافت تلاش نه بجنگ
روزهای قشنگ هم در راهه خدا بزرگه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()