میام اینجا پیامها رو میبینم کلا همه ناله میکنید، ناله کردن چتونه بابا نهایتش طول بکشه ۳ الی ۵ ماه سقف رو میزنه مطمئن باشید ، شماها که اسپات خریدید دیگه اه و ناله کردن نداره ، من که فیوچرز زدم اهرمم ۱۰ هستش خدا شاهده ورودمم ۱ دلار ، ۴۵ سنت هم لیکوییدیم هستش اگر دیدم پایین میاد مجبورم پولم قرض گرفته باشم نزارم لیکویید بشم فقططططط صبر صبر صبر دیگه نبینم آه و ناله تون بی بخارا
نترس نمیاد زیر ۴۵ سنن
اونوقت چجوری میتونی فهمیدی لیکویید شدی یا نه؟ توی کسری از ثانیه شدو میزنه ارز دیجیتال که نتونی نفس بکشی. البته اینکه بیاد زیر 45 باید با فاندای بدی همراه باشه واسه این اتفاق.
من خودم توی این قیمت هنوز حدود 5 درصدی توی ضررم با اینکه پله ای خرید زدم.
ماجور ۸۰ درصد رو به جامعه داده که ۶۰ درصدش درون بازی تلگرامی پخش کرده و اگه ماجور یک دلاری رو هم حساب کنیم متمان باشید ۵۹ درصد از ۶۰ درصد تعدادی بهشون تعلق نگرفته که نظر فروش داشته باشن
۲۰ درصدش رو هم تو خود بازی برای مراحل بعدی و پیشرفت بازی گذاشته یعنی این مقدار هم فعلا در دسترس نیست که وارد بازار بشه
۲۰ درصد مابقی دیگه هم واسه بازاریابی و مشوقهای گذاشته و البته این مقدار هم واسه جامعه ای که بهش تعلق میگیره تا ده ماه استیک و یا قفل شده
یعنی خودتون حساب کنید این قیمتی که الان اومده پایین بخاطر اینه که ارزون از دستتون دربیارن یه عده وعده چندین ماهه میدن ولی من خیلی نزدیک میبینم جهش ناگهانی ماجور
فقط به تعداد دارایی ماجورت توجه کن نه به مبلغ دارایی