نگاهی به بازار: حفظ سرمایه و انتظار برای صعود

باسلام دوستان عزیز بنده نظرشخصی خودم رومیگم وباید تحقیق کنید بایه بررسی دقیق متوجه بازار فعلی میشید اکثرا منتطر خرید مناسب هستند وفعلا دست نگه داشتن که این نشون دهنده افت ونزول بازار فعلی میباشد بدون شک آماده حرکت در ماه ژانویه ۲۰۲۵ یرای یک بازار صعودی میباشد درهر صورت حفط سرمایه واجب میباشد پرسود وپیروز و موفق باشید.

به حرف گربه سیاهه بارون نمیاد. نظر های شخصیت همه عین خواب زن چپ بوده. دری وری نباف و اینقدر مردم رو روی این شت کوین تحریک به خرید نکن

یه بار نوشتم ثبت نشد هرچند ارزش نداری جوابت رو بدم چون فقط منفی بافی وگیر دادن به همه هستی دنبال مرهمی برای کمبود عقده های خودتی چون ذات خوبی نداری چندماه میگی یک دلار میشه اون چیزی که میخوای این جا نیست نگرد…
تو چون کرکس به مشتی استخوان‌ دلبستگی داری،بنازم همت والای باز و بی نیازی ها، به میدانی که می‌بندد پای شهسواران را
حالا هرچی میخوای بگو مهم نیست فقط به خودت بیا…

اینقدر عقده ای بودی که چند بار نوشتی تا تایید بشه. هنوز نمی‌فهمی تحلیل اگه نزولی باشه منفی بافی نیست شتر. قرار نیست فقط بالا بره. پایین زدن هم داره. اون قدر احمقی که فکر میکنی بادها کردن این بالا می‌ره. تا الان که همه نظر های شخصی و شخمیت دری وری بوده. تا الآنم گفتم به لطف بیت کوین به یک دلار نرسیده وگرنه دو دلار رو دیده. یک رو هم میبینه. این همه ارز تو بازار چسبیدید به این آشغال چون تا گردن تو لجن هستین تعصب دارین روش. منتظر یک دلار شم تا دهنتون سرویس بشه بخصوص تو که تو هم بری با یه اکانت دیگه بیای دوباره کل بندازی

اینقدر عقده ای بودی که چند بار نوشتی تا تایید بشه. هنوز نمی‌فهمی تحلیل اگه نزولی باشه منفی بافی نیست شتر. قرار نیست فقط بالا بره. پایین زدن هم داره. اون قدر احمقی که فکر میکنی با دعا کردن این بالا می‌ره. تا الان که همه نظر های شخصی و شخمیت دری وری بوده. تا الآنم گفتم به لطف بیت کوین به یک دلار نرسیده وگرنه دو دلار رو دیده. یک رو هم میبینه. این همه ارز تو بازار چسبیدید به این آشغال چون تا گردن تو لجن هستین تعصب دارین روش. منتظر یک دلارشم تا دهنتون سرویس بشه بخصوص تو. اگه باباشو ندیده بود ادعای پادشاهی میکرد، این همه چریدی دنبه‌ات کو. حکایت تو هست