تحلیلگر سراغ دارم سردرِ پیجش زده «عدم قطعیت»، هر استوری یا پستی هم که میذاره باز هم تاکید میکنه که هیچ تحلیلگری نمیتونه با قطعیت حرف بزنه پس خودتون هم بررسی کنید (DYOR-Do your own research) اما هر بار درست میزنه تو خال، اینجا هم تا دلت بخواد تحلیلگر صددرصدی داریم که دریغ از یه بار تحلیل درست درمون، طرف توی قسمت تحلیلها خودش تحلیل گذاشته پامپ ۳۰۰ درصدی، بعد از ریزش میاد میگه فلانی چیکار کنم سرمایهم از دست رفت، همچین نوابغی داریم؛ خیلی خفنید بخدا
اسم پیجشو بگو بررسی کنیم لطفا
Sunset_mohammad ضمناً ایشون ارزهای پدرمادردار رو بررسی میکنه درمورد بقیهی ارزها به هیچ عنوان پیشنهاد نمیده، دوج روی ۴۷ سنت بود گفت با وجود کلی تحلیل صعودیِ اونور آبی من شخصاً ۹۰٪ تتر شدم (نه فقط دوج همهی ارزهاشو)، چند روز رو همون قیمتها موند گفت من کماکان تترم و بعدش دیدید که چی شد، اگه به حرفش گوش داده بودم الان موج سواری خوبی کرده بودم، مثل بقیه هم دنبال لایک و کامنت نیست و پکیج فروشی نمیکنه
متأسفانه بچه هایی مثل شما بازار رو به گند کشوندن من زیر تحلیل نوشته بودم اگه از مثلث عبور کنه ۳۰۰ درصد پامپ داریم خواهشاً دقیق مطالعه کنید که از مثلث عبور نکرد خط رو نشکوند الان پامپ داریم تا قیمت 0.008
این فضا مناسب بچه ها نیست
بازار که راه خودشو میره عسلم اما یه نگاهی به نظرات خودت بنداز ببین خندت نمیگیره؛ بعد میایی تحلیل میذاری؟ اگه شکوند؟ که نشکوند؟ ما تحلیلگر ندیده نیستیم جانم این مدل مثلاً تحلیلهاتون بدرد خودتون میخوره ؛ یه چی میگید که تا یه نیمچه کندل سبز زد بپرید وسط بگید دیدی گفتم؟؟؟؟؟ جملهی آخر رو دوباره بخون تا بهتر در مورد بچه بودن بدونی
نکنید، کارما خیلی زود و دقیق عمل میکنه
Sunset_mohammad
ادمین تایید کن لطفاًsunset_mohammad
من تحلیل آموزشی گذاشتم نه تکنیکال🙄
کاش تحلیلگر خوب میشناسید معرفی کنید
ممنون میشم ![]()
چند بار نوشتم تایید نمیکنن sunset_mohammad