دوست عزیز کاملا باهات موافقم.من خودم مقداری تحت تاثیرقرارگرفته بودم ودرصدی فروختم ولی دوباره اضافه کردم رسوندم به ۱۶میلیون و۱۵۰هزارتا وبقول شما بازم پایین تربیاداضافه میکنم.ممنون از حسن نیتتان.انشااله همه هموطنانمون وانسانها دررفاه وباعزت نفس زندگی کنند
محض اطلاعاتون ؛
ممکنه همین ارز بشه ۳۰ تومن وشما نفروشید
یه مدت خودشو نگه میداره و شما وبازهم نفروشید:
بعد میکشه پایین میاد رو ۲۰ تومن وبازم نگه میدارید:
و شما از سودهای میلیونی جا میمونید خودتون فکر کنید ببینید چی گفتم هرکسی این تجربیات رو به کسی نمیگه
اینو میخام بگم تجربه ای که من دارم روی هیچ ارزی تعصب نداشته باشید به فکر هولد دائمی نباشید ![]()
همین بیت کوین سال به سال میره بالا میاد پایین سقوط میکنه اونوقت کی ضرر میکنه اونی که نگه داشته
ساده بگم کسی برنده هستش که با بالا رفتن ارز دیجیتال سود کنه بکشه بیرون حتی سود کمی بده🙌
شما اشتباهتون اینجاست که ارز نوزادی مثل ایکس رو با بیت کوین مقایسه میکنید. مثال این ارز ایکس مثل اینه که شمازمینی باقیمت بسیارپایین بخری بر یک میدان تویه یک شهر تازه شهرشده بندازی برای چندسال دیگه که شهربزرگتری شد رشدکرد سودبسیارخوبی نصیبت میشه .اما بخوای تویه شهری مثل اصفهان اینکار تعریفش جوردیگست.ایکس رو باید درصد بسیارزیادازداراییت روهولد کردومقدارحدود۲۰درصدرو ترید کردوبااینکارهم میشه به تعدادش اضافه کردیا با ارز دیگه ای …