تحلیل ها و اعتماد به نفس در بازار

یه عده میگن چرا تحلیل نمیزارید و چرا نمیگید بیت کوین به کدام سو میره وقتی دو کلام حرف حساب میزیم واقعیت را توضیح میدیم فرضا میگیم ریزش میکنه کافیه بیت کوین هزارتا بالا بره یه عده میگن دیدی رفت بالا و فحش و بدو بیراه نثار آدم میکنید فقط الکی باید بگی میشه ۱۲۰ و ۲۰۰ هزار تا همه خوششون بیاد اما وقتی میگیم ریزش میکنه حالا ممکنه ۴ یا۵ هزارتاحالا بیشتر و یا کمتربالا بره ولی در نهایت ریزش میکنه نمیگم تا کجا ریزش میکنه چون خوشتون نمیاد یادمه در ریزشهای قبلی علی مارتینز تحلیلگر معروف میگفت دوج کوین میشه ۱۰ دلار همون موقع دوج از ۲۴ سنت شد ۸ سنت و دیگه از علی ماتینز خبری نشدرویایی فکر نکنید وبه تارگتهای فضایی که آدمهای معروف میدن اعتماد نکنیدچون تارکت نمیدن تا شما پولدار بشی اونا برای صراقیهای بزرگ دنیا کار میکنن تا میتونن قیمتو بالا و در ریزشها پایین نگهمیدارن تا نوسان بگیرن وبخرن و بفروشن

داش با نظرت موافقم.
حداقل بگو بیت به چه سمتی میره ماهم در
آلت کوین سرمایه ریختم ضرر نکنیم تا یک ماه یا دوماه دیگه .
سمت صعودی یا نزولی(بیت)
ممنون میشیم راهنمایی کنید.
ممنون :folded_hands:t2:

سلام واقعا عالی بود من خودم از بازار هیچی نمی‌دونم
الان چند وقته دارم میبینم یه 4نفر که واقعاً دلشون میسوزه تحلیل می‌زاره اطلاعات میده اگر فقد کافیه دو دقیقه بعدش یک درصد خلافش باشه شروع میکنن به نفرین بود بیراه حالا این آدم شاید یک هفته یا یکماه گفته باشه ده تا دیگه هم کی اینا را میبینن دیگه تحلیل نمیزارن
ما مردم همیشه از بی صبری کم تحملی به هیچ جای نمیرسیم مگر با اجبار باشه