کسی سرمایه داره بیاد رایگان سیگنال بدهم یکی دو روزه سود کردی توافقی هزینه میگیرم سرمایه بالاتر بیاد پنج میلیون ده میلیون بیست میبیون نه بالا چهل پنجاه حدضرر ها کوچک ولی حد سودها بالاتر نقطه یابی سیگنال میدم گروه وی ای پی بریز دور اینها کارساز نیست من تخصص و زوم میزارم دو سه نفری پیوی فقط تست بیا حتی رایگان سیگنال میدم ببین کسی تخصص راحت نمیزاره منم پول خرج بازار کردم تا این شدم الکی مهارت نیومده چیزی که هر کسی نمیتونه تامین سرمایه میتونم برم شرکت ها ولی حوصله قوانین و محدودیت نداریم کسی سرمایه داره استفاده کنه به پپل نیرسونمت پپل از تو مها ت از من بعده کار کردن درک میکنی ینفر بیاد درجریانید پول کم وقت تلف کردنه دارایی بالا عشقی هم کار کنی می ارزه ولی دارایی کم یعنی هر چند سود ده ولی اخر خستگی زیاد از ترید زیاد پس همکاری بیا من ن هیجانیم ن رو معده حرف بزنم هرحرفه ای و اموزش دیده هم تریدر نیست ذهن کنترل شده و صبوری و شکار شاید صبح تا عصر من پا سیستم باشم برای جذب موقعیت مناسب و امن تر و شمارو در جریان میزارم کی پای سیستمت بلش برای موقعیت گرفتن خلاصه همچین پیشنهادی کمه اول تست برسی کن وین ریت دو بگیریم بسه طمع ننیکنیم معامله بعدی
شماره یا آیدی تلگرام بذار
همینه دیگه… تقصیر وزیر اموزش پرورشه… اگه یه هفته مدارسو الکی به بهانه گاز و…تعطیل نکنه این مسایل پیش نمیاد