سلام دوستان خوبم..من خودم این ارز رو از ۳۳ خریدم تا یازده تومن.. حد میانگین و سربه سر رو رسوندم بیست تومن…واگه بازم پول بیکار گیرم بیاد میخرم بدون هیچ نگرانی…ببینید دات بازارهای مالی همینه..خسته کردن یه عده آدم تازه وارد و کم حوصله..چون تریدر های حرفه ای تمام ابزار لازم رو برای رصد کردن و حرکت دیگران رو در اختیار دارن…و اینقدر منتظر میمونن که شما خسته بشی و تمام یک ارز رو از چنگ شما دربیارن و در قیمت های بالاتر دوباره به شما بفروشن..واسه همینه که یه عده همیشه تو این بازار بازنده هستن و یه عده همیشه برنده…یه سیاست خاص و یه رویه خاص واسه خرید ها و فروش ها در نظر بگیرید و بهش پایبند بمونید…با تشکر از ادمین محترم و همه دوستان گلم…
منم همین کارو کردم ولی این بازار تا حالا کسی رو نون دار نکرده هر چی هم میخریم میاد پایین تر به نظر من ارزی که تو ضرر هست حتی اگه قیمتش از ده هزار تومن بیاد رو یک تومن بازم نباید پول بیاری توش تا ضررت برگرده اینجوری ضرر بیشتر میشه
کاملا موافقم. دوستان این کامنت دوستمون علی آقارو توصیه میکنم چندبارمطالعه کنید تا ملکه ذهنتون بشه وبهش عمل کنید اون موقع برنده هستین.درود برشما
دوست عزیز…من امتحان کردم و جواب گرفتم…شما اگه بیست ملیون ورود کردین و بیست ملیون در قیمت یازده تومن ورود کنید در قیمت دوازده تومن شما در سود هستید