سلام عرض ادب به نینجای عزیز بی ادعا ،خدارو شکر میکنم هنوز هستن انسانهای شرافتمند که حس انسان دوستی شان نشان از ضمير پاک تان هست ولذا شما خود در بازار میخواهید سود ببرید دوستدارید هم وطن ،هم نوع خودتان هم سود برد سوال این هست( فقط مانده دولت جدید آمریکا بیاد سر کار که فرمودید بازار جو اش مثبت میشود) حدودا 10 الی 11 روز دیگر هست بله یا خیر باتوجه به دامیننس بیت کوین الان نشان داده میشود 57٪ و مقاومت 97 هزار نتوانسته نگهدار بیت متشکر میشوم جواب سوالم رو بدهید واین راهم اضافه کنم این ریزش در اینده تکرار میشود شکی نیست بهترین فرصت برای خرید ووو خیلی سپاسگزارم از اینکه زحمت فراوان میکشید اگر تا ب الان اسم تان مانده اینهست سخنی که بر دل برآید ،بردل نشیند حکایت سر کار است زنده باشی انشالله
سلام دوست عزیز
همان طور که یک ماهه دارم میگم ما برای مدت کوتاهی در اصلاح خواهیم بود و هفته پیش گفتم که اگر دامیننس بالای 58 درصد تثبیت بده این زنگ خطر برای تمام الت کوینها هست و ما باید شاهد ریزش بیشتر الت کوینها باشیم که تقریبا داره تثبیت بده…
من دنبال دیده شدن یا لایک نیستم فقط طبق تکنیکالی که بلدم و براش زحمت کشیدم و هزاران دلار ضرر دادم سعی میکنم به طور رایگان این اطلاعات را در خدمت دوستان قرار بدم
ولی بعضی قدرنشناس تحلیلهای من را گزارش میکنند و پاک میشه…
دوست عزیز بازار را اونموقع که شروع روند نزولی بود حدود یکماه پیش تحلیل کردم و خیلی از دوستان سیو سود کردن
ما در حال حاضر در قیمت 3.50 تا 4.90 داخل رنج هستیم که اگر 3.50 از دست بره میتونیم تا محدوده 2.80 پایین بریم
و اگر شرایط بازار خیلی بد باشه و بیت کوین ریزشی احتمالا پایین تر هم میریم
کل این بازار یک چرخه هست که باید بدونید کجای این چرخه هستید
کجا ورود کنید
کجا خروج کنید
کجا حجم اضاف کنید
سلام آقای نینجا لطفاً تحلیل داگ ز و بی بی دوج رو بزارید واقعا حرفاتون ارزشمند هست و خیلی باتجربه هستید لطفاً تر و خشک رو با هم نسوز ما همش عکس میگیرم از تحلیل های شما… ممنون از شما آیدی بزارین تو تلگرام ما آرزوم هس تحلیل های شما رو بخونم ممنون ازشما
Reyhaneh4564 نینجا منو عضو کنید تو تل گروه بزنید منتظرم