دوستان هرکس سیگنال میده همش الکیه ، لطفا به این کسانی که سیگنال میدن گوش ندید ، بازار فقط بر اساس زمان هست و هوش مصنوعی (ربات) در واقع یه مدت میاد پایین دوباره یه مدت میره بالا ، شماهایی که دارید بازارو دنبال میکنید به هر ارزی نپرید ۳ یا ۴ تا ارز را دنبال کنید توی تایم فریم های ۴ ساعته ببینید چه اتفاقاتی رخ میده برای یه هفته آزمایشی فقط به کندلهای سبز و قرمز توجه کنید زمان را بشناسید ببینید از چه تایمی کندل با چه شکلی قرمز میشه و دوباره برعکسش سخنرانی های ادمهای معروف و اتفاقات سیاسی جهان هم تاثیر داره ، این تکنیک تایم فریم برای کوتاه مدته ، کسانی که فیوچرز کار میکنند اهرم بالای ۳ اصلا انتخاب نکنن چون ترس و طمع سرمایتو نابود میکنه.
من ۶ ساله تو این بازارام سود میکردم ولی بخاطر اهرم های بالا که انتخاب میکردم و از این ارز به اون ارز میپریدم همش ضرر دادم هم طمع داشتم هم ترس داشتم که اینا بخاطر اهرم بالا بود که انتخاب میکردم تازه تمام خم و چم این بازارو یاد گرفتم تازه دارم روی ترس و طمع خودم غلبه میکنم الان باید ثمره ۶ سالمو بدست بیارم،
اینا یه بخش کوچکی از تجربیات خودمه دوس داشتم بزارمشون واسه دوستانی که دارن ترید میکنن چون خودم خیلی شکست خوردم دوس ندارم کسی شکست بخوره ، شکست درد داره عذاب داره تاوان داره
برادر عرضه وتقاضا ،فاندامنتال ارزو بالا پایین میشه هوشه مصنوعی چه ربطی داره ،هرچیزیو که جای میشنوید میبینید جای نشر ندید هوش مصنوعی بیت کوین ۱دلارو اورد کرده ۱۰۰هزار دلار جایی دیگه نگی بهت بخندن.
دوست عزیز اون کسانی که این ارزای دیجیتال رو اختراع کردن عاشق چشم و ابرو منو شما نیستن ۹۹ درصد به فکر منافع خودشونن که یه اشتغالزایی کردن برا خودشون بعد هم مخاطبای جهانی میان شراکت یا سهام دار میشن درامدشون با اون ربات یا هوش مصنوعیه که داره واسشون پول در میاره ، کار این ربات چیه ؟ اینا یه جوری تنظیم شدن رو تایم فریم های متناوب که با استفاده از بالا و پایین کردن قیمت ها کندلها سبز و قرمز میشن و بعضیها ندانسته ترس و طمع برشون میداره و باعث میشه به ضرر بفروشن یه کندل برعکس میشه هیجانی میشه واسش چون ضرر کرده دوباره ورود میکنه و بازم ضرر میکنه و اکثر افرادی که ضرر میکنن یا بدهکاری دارن یا وام گرفتن یا خونه و وسیله هاشونو فروختن که اینا باعث میشه طرف نتونه خودشو کنترل کنه البته یه درصد کمی هم نسبت خریدارا و فروشنده ها و اخبار سیاسی و اقتصادی جهان هم تاثیر داره و خیلی کمه
بیت کوین محکوم به رشد ، چرا ؟ چون منشا و مادر تمام ارز های جهانه ، تمام فعالین بازار ، این بازارو با بیت کوین میشناسن ، اصلا میدونی اکثر این افرادی که دارن فعالیت میکنن نمیدونن کاربرد این ارزا چیه و چه استفاده ای داره فقط به عنوان یه کالا دارن ترید میکنن وگرنه خیلی از پروژه هایی که به اسم ارز دیجیتال اومدن تو بازار شکست خوردن و کلا اسمشون حذف شد حتی خیلیا هم سرمایه گذاری کردن سرمایه هاشون بر باد رفته ، اون بخاطر کسی بوده که نتونسته پروژشو خوب طراحی و کنترل کنه ، فهمید به ضررشه پولا مردمو جمع کرد و کلا کات شد .
بحث حرفمون اینه که داری میگی ارزها با هوش مصنوعی میرن بالا میان پایین ،کاری با بیت ندارم سولانا چی هوش مصنوعی بردش بالا ،دوج کوین هوش مصنوعی برده بالا یا تبلیغات خبرهای ایلان ،خوب خودتم داری میگی پروژه خوب طراحی نکرده کنترل نکرده ارزه اومده پایین هوش مصنوعی پروژه رو خراب کرده مگه.