خوب اگر ریپل و بعضی از شرکتها برای وجه نقد استفاده کنند یعنی منظورم اینه که جای پول ارز بگیرند. خوب حالا باید ببینیم که آیا قیمت ریپل اگر برود بالا یشود در یک سری جاها و یک سری از شرکتها خرید کرد خب الان قیمت دلار برای اونا منطقیه یه دونه بلیط هواپیما یشود مثال یک دلار ولی اگر مثلاً از ریپل بخواد استفاده بکنه چه جور باید پرداخت بشه اصلاً قیمت درست ریپل باید چقدر بشه الا من نمیدونم دلار ۱۰ سال پیش تو کشور آمریکا برای خود مردم آمریکا تا الان تورم داشته یا نه ارزشش رفته بالاتر یا نه مسلماً برای ما ارزش ریال خیلی اومده پایین حتی اگر یک صفر هم از ریال حذفش کنیم باز هم دگر افاقه نمیکند ه قدری که پولمون بیارزش شده الان من همه ترسم اینه که مثلاً یک سری شرکتها ریپل رو بپذیرند اما بگن اگر بخوایم از ریپل استفاده بکنیم باید هم قیمت دلار بشود من همه ترسم از این است من از خدامه ریپل بشه ۱۰ دلار ۲۰ دلار
من کافه دارم و یک شات قهوه یشود ۳۰ هزار تومان
خیلی دوست دارم من هم به عنوان مثال یک لوگو بارکد درست کنم کیف پولم باشه که ارزهایی مثل دوج ریپل بگیرم الا من نمیدونم آیا این کار درست هست یا نه اگر امتحان کنم و جواب بده خیلی خوبه چون الان بخوام ریال بگیرم از مشتری ارزشی نداره و روز به روز بیارزشتر اما مثال با ۱۰ درصد تخفیف ۳۰ تومن یک دوج بگیرم دوج رو نگه میدارم و هولد میکنم دوست دارم نظر دوستان رو بدونم … آیا میشه من هم تسویه حساب با ارز دیجیتال داشته باشم در مقابل خدمات کافه و سفارشات یا نه؟
سلام برادر ، منم پیام شمارو خوندم،از ایده ذهنی شما بسیار خوشم اومد، دمت گرم…
اگر بتونی همچین ایده ای رو پیاده کنی شاید از اکثریت جواب نگیری ولی از عده کم حتما جواب میگیری ان شاءالله…
امیدوارم پر سود باشی چون نگرش جدیدی بهم هدیه دادی.
یا حق:rose:
درود
بعدها اننشالله یک دستگاه پوز دوجی و یک پوز ریپلی میزاری تو مغازت و قهوه ۳۰ تومنی رو میدی و مشتری در ازای قهوه ۱۸/. ریپل پرداخت میکنه چرا که الان مثلا ۱۷۰/۰۰۰ تومان قیمت ریپل هست ،،اگر ریپل مثلا اون زمان شده باشه ۴/۰۰۰/۰۰۰ تومان طرف در عوض قهوه ۰۰۰۳/. ریپل پرداخت میکنه ،،حالا بعدا بره بالا یا پایین شانس خودته که پذیرفتی .تا ایده ای بعد بدرود
دوست عزیز ریپل 1 دلار نمیشه چرا؟
چون شرکت هایی که با ریپل معامله میکنن درواقع با استیبل کوین ریپل یعنی RLUSD که هر واحدش معادل یک دلار هست و همیشه قیمتش با قیمت دلار برابری میکنه
این برای سوال اولت اما بخش دوم صحبت هات
بله شدنیه ایده عالی ایه ولی اینو در نظر داشته باش که همه با بازار ارز اشنایی ندارن و ممکنه همه دوج یا هر ارز دیگه ای نداشته باشن که برا شما بزنن اما ایده تو در کنار کارتخوان پیاده کنی عالیه
چرا چونکه : ۱ مثل کارتخوان مالیات نداره ۲ توی طولانی مدت قیمتش میره بالا و سود خاهی کرد
اما به یک شرط اونم اینکه اگر امروج دوج ۳۰ تمنه و شما ۱ شات قهوه رو دادی به مشتری و ۱ دوج گرفتی
اگر فردا دوج شد ۲۸ حسرت نخوری ک چرا این کارو کردم ۲ تمن ضرر کردم
گرفتیمون
میشود یا نمیشود چه صیغه ایه
۱۳ سال پیش طرف با بیت کوین رفته پیتزا خریده بعد اینهمه سال میگی من میتوانم بجای پول قهوه از مردم دوج کوین بگیرم؟؟؟!!!
بعله میتوانی
آدرس دوج کوین توی کیف پولتو بنویس پشت شیشه کافه بگو ملت دوج بزنن به این کیف پول
یا ریپل یا هر ارز دیگه ای خواستی