استفاده ریپل در کافه

آقا بابک …

:down_arrow::down_arrow::down_arrow::down_arrow::heart::down_arrow:

خوب اگر ریپل و بعضی از شرکت‌ها برای وجه نقد استفاده کنند یعنی منظورم اینه که جای پول ارز بگیرند. خوب حالا باید ببینیم که آیا قیمت ریپل اگر برود بالا ی‌شود در یک سری جاها و یک سری از شرکت‌ها خرید کرد خب الان قیمت دلار برای اونا منطقیه یه دونه بلیط هواپیما ی‌شود مثال یک دلار ولی اگر مثلاً از ریپل بخواد استفاده بکنه چه جور باید پرداخت بشه اصلاً قیمت درست ریپل باید چقدر بشه الا من نمی‌دونم دلار ۱۰ سال پیش تو کشور آمریکا برای خود مردم آمریکا تا الان تورم داشته یا نه ارزشش رفته بالاتر یا نه مسلماً برای ما ارزش ریال خیلی اومده پایین حتی اگر یک صفر هم از ریال حذفش کنیم باز هم دگر افاقه نمی‌کند ه قدری که پولمون بی‌ارزش شده الان من همه ترسم اینه که مثلاً یک سری شرکت‌ها ریپل رو بپذیرند اما بگن اگر بخوایم از ریپل استفاده بکنیم باید هم قیمت دلار بشود من همه ترسم از این است من از خدامه ریپل بشه ۱۰ دلار ۲۰ دلار
من کافه دارم و یک شات قهوه ی‌شود ۳۰ هزار تومان

خیلی دوست دارم من هم به عنوان مثال یک لوگو بارکد درست کنم کیف پولم باشه که ارزهایی مثل دوج ریپل بگیرم الا من نمی‌دونم آیا این کار درست هست یا نه اگر امتحان کنم و جواب بده خیلی خوبه چون الان بخوام ریال بگیرم از مشتری ارزشی نداره و روز به روز ‌ بی‌ارزش‌تر اما مثال با ۱۰ درصد تخفیف ۳۰ تومن یک دوج بگیرم دوج رو نگه می‌دارم و هولد می‌کنم دوست دارم نظر دوستان رو بدونم … آیا میشه من هم تسویه حساب با ارز دیجیتال داشته باشم در مقابل خدمات کافه و سفارشات یا نه؟

اره خوبه پشکل هم بگیری بهتر از ریال هست چه برسه به دوج که ثروتمند ترین فرد جهان حامیش هست.

خوب بود …داری با برنامه ذهنی از هوش مصنوعی پیشی میگیری…
کل مملکت بلاتکلیف همین ارز دیجیتال هستن قبول کنن نکنن نتونستن این برنامه پیاده کنن یه تنه زدی وسط میدون

دقیقا بنده اینکارو انجام دادم بخش زیادی در دوج و بخشی هم گمتراز دوج ریپل خریدم این دوتا ارز جا مانده اند از 2020 تا الان و غیر این نمی‌باشد حتما قیمت‌ها بالا میرود دوج وریپل ،موفق باشید