تجربه و تحلیل ارزهای تلگرامی

این مطلب طولانیه اما خیلی مهمه حتما بخونید تا هرکی مثله من کلاه سرش رفته نخواد هر لحظه با استرس میجرو چک کنه،تمام ارزها تلگرامی مثله میجر،میم فای،نات کوین،داگز کاملا رفتار مشابهی داشتن ایکس امپایر رو جمع نبستم چون تنها دلیلشو خودتون میدونید اونم پولدارترین فرد دنیا ایلان ماسکه خلاصه ی ارزهای تلگرامی رفتارمشابهی داشتن حالا شاید کمی متفاوت،منتظر نباشید میجر هم مثله ایکس یهو هزار درصد بره بالا دقیقا حکایت قیمت 1.800.000 نات کوین بوده وقتی میجر قیمتش بالا بود میم فای هم همین بوده،صعود داره اما طی طولانی مدت اونم نهایت برسه به شصت و خورده ای اگه نات کوین بتونه باز سقف هفتصد تومنی رو بشکنه به همون درصد میجرو و بقیه ارزای تلگرامی تکونی میخورن اما با فاصله سود این ارزای تلگرامی اول خرج تون کوین میشه تون هم باید مالیاتشو بده به بیت کوین خودتون شاهد بودین بیت کوین میرفت بالا اما میجر میومد پایین زمانی قیمتش بالا بود مالیاتشو داشت پرداخت میکرد الان داره پیروی میکنه از بیت کوین

غیر از ایکس که هیچ ربطی به ایلان ماسک نداره و علت رشد زیادش مارکت کپ پایینش بود که به حدود بیست میلیون دلار رسیده بود و الان بالای صد میلیون دلاره نات کوین هم چند برابر شد تو چند روز حتی همستر هم با اون بد نامیش تو یه بازه ی یه روزه دو سه برابر شد و برگشت در حال حاضر میجر هم مارکت کپش حدود پنجاه میلیون دلاره که احتمالأ در کف قیمت هست و با اطلاعاتی که ازش دارم و منحصر به فرد بودنش نسبت به ارزهای دیگه ی شبکه تون کوین حداقل در بدترین بازار باید بالای یک دلار باشه البته یه رشد چند برابری در کوتاه مدت دور از انتظار نیست

ببین اینجا این تاریخ بیست سوم دسامبر ساعت یک ظهر یادت بمونه من خودم حدود بیست و پنج میلیونم رفت از خدامه میجر بره بالا اما به سادگی میشه تحلیل کرد که به احتمال 70٪ میجر هنوز ریزش داره و یا به احتمال ۳۰٪ تا کریسمس صعود هم داشته باشه محاله بتونه بالای هفتاد سنت برسه زور بزنه ۷۰ تا ۷۲ سنت برسه بعدشم میریزه تا زیره ۵۰ سنت مراقب باشید نمیگم بفروشید جایگزین کنید با ی ارزی که استیبل هست مثله ondo که براش مهم نیست بیت کوین بره بالا یا بیاد پایین توو هر شرایطی راه خودشو میره

تنهایی این همه کثشعر رو تفت دادی بچه؟ مدرسه ت دیر نشد؟
اسکل میگه امپایر مال ایلان ماسکه!!!
مشنگ اون فقط ی تشابه اسمی هستش و لاغیر
کیا تحلیل میذارن

توی بازار فقط ریپل وبیت کوین فعلا می‌تازند من میجر نه ولی ارز دیگه این کار کردم فرقی زیاد نکرد بازار ی جوری مهندسی شده انگار با هوش مصنوعی کنترلش میکنن حالا شانسی ی سری هم سود میکنن دوج دید چقدر ریخت سولانا در نظر بگیرید حتی اتریوم 400دلار ریخت چه برسه به میجر تلگرامی آبکی