دوست عزیز اقا فرشاد گل
ببین من همیشه منطقی صحبت میکنم درسته همیشه گفتم تحلیلهای من 60 به 40 هست ولی اگه الان قبل از سخنرانی پاول تاکید بیشتر بر ریزش داشتم و دارم دلیلش اینه که اگر شما به تازگی وارد این بازار شدی ما چند ساله که هستیم و جلومون چهارتا مانیتوره که داریم تمام تکنیکال را برسی میکنیم و خدمت دوستان ارائه میدیم
اگر قیمتهایی که میگم نقطه. زنی میکنه و از همونجا واکنش نشون میده دلیلش اینکه که ایوال مثل شما جوگیر بودیم و هزاران هزار دلار به باد دادیم رفت
شما اگه هولدی که هستی دمت گرم
من همیشه گفتم هولدر کاری به ریزش نداره و طمع نمیکنه درسته؟
الان شمایی که اومدی کل سرمایتو سویی کردی و تعصب خاصی رو این ارز پیدا کردی و با دعا منتظری بشه ده دلار ایا کارت درسته که میای هیجان وارد میکنی که اون کارگری که حقوق یکماهشو برداشته اورده بهر امید سود کنه را هیجانی میکنی و روی سقف میگی بخر؟
ببین عزیز دل من از روی حسادت و دیده شدن نمیگم الان نخرید بخاطر اینکه میدونم پول اون کارگر ماه دیگه نصف میشه و از ترس اینکه بیشتر نره تو ضرر ارزهاشو میفروشه میگم نخرید و صبر کنید تا موقعیت مناسب و کم ریسک گیر بیاد اونجا خرید کنید
من خودم تا 3.85سویی را داشتم و از اونجا خارج شدم و هیچ وقت دروغ نگووو که من از 2 دلار گفتم نخرید
مرد باش
من از روی 4 دلار گفتم نخرید چون ریسکش بالاس
اینم جواب اون کامنتی که پایین برای من گذاشته بودی
سلام سلطان من کجا ک ب کی گفتم رو چهار دلار بخره من همیشه حدا در نظر میگیرم من همیشه دعا میکنم و به همه و همیشه گفتم دوستان کسی که هولدر هست فکر چند سنت بالا و پایین رو نکنه من کل سرمایه رو سویی نکردم که روش تعصب داشته باشم من یک سبد بیست و چندتایی دارم که ب لطف یزدان پاک ۹۰ درصدش تو سوده که سپاس گذاریم
دوستمون خانم سارا گفت ادعا تحلیل داری گفتم شما یکجا نشون بده ک من تحلیل کرده باشم و یا ادعاش رو داشته باشم
هرجا کسی خاسته ورود بزنه بد موقع بوده گفتم فعلا تتر بخر صبر کن
من از چندماه بعد از خرید هام اومدم تو این پلتفرم فقط هم حرفم یک چیز هست از روز اول گفتم شمایی که سویی خریدین پیاده نشین تامام
شما ب دل نگیر آقا نینجا من ب واسطه کارم و شغلم زیاد آنلاین هستم همه تحلیل هاتو هم میخونم واقعا جای تشکر داره علمی که داری رایگان در اختیار بقیه میزاری دستم درد نکنه دمتم گرم
اما گفتی میریزه سویی بهمون خدایی که من زندگیم مدیونشم و عمر دوباره بهم داده من بریزه حدود ۱۵۰۰۰دلار نقد کردم بریزه ناموسا همش رو میخرم تو کامنتم گفتم من نشستم بره بالا خوشحالم بیا پایین هم خوشحال میشم که میتونم حجم اضافه کنم
اما اینم باز میگم با تحلیل های شما خیلی ها استفاده کردند و تو نوسان گیری سود کردند اما خیلی ها جا موندن منتظرن بیاد یک دلار امیدوارم خدا رو سپیدت کنه مرد خوش قلب
من همه رو دوست دارم و برای همه اول سلامتی و بعدش اگر خواست و اراده خدا باشه سود فراوان آرزو میکنم
داداش میشه شمارتو به حروف بزاری من ازت کمک بگیرم؟