هزینه کارمزد ریپل

سلام دوستان تازه میخام ورود کنم .دوستان هزینه کارمزد و نگهداری ریپل چطوری بصرفه هست برام؟؟؟واس کوتاه مدت میخام تا ضرر های بورس لامصب ایران رو باهاش جبران کنم لطفا یه اقا راهنماییم کنه.من شنیدم هزینه نگهداریش تو کیف پول و صرافی ها بالاست ایا درسته؟میشه دقیق بگین مثلا هر ۵۰میلیون الان تو ریپل چقد کارمزد داره؟؟؟؟

کارمزدش پایینه ولی هزینه کیف پولش ۲۰ xrp هست اگر به دید میان مدت حداقل سه تاشش ماه میخوای وارد بشی خوبه

اگر میخاین ضرر بورس تون و جبران کنید ریپل پیشنهاد نمیشه مخصوصا دیدگاهتون کوتاه مدته
الان بهتره نقد باشید دلار یکم ارزون تر شد تتر بخرید و بعدش با تحلیل و بدون عجله وارد یه ارز دیجیتال بشید

سلام دوست عزیز لطفا قبل ورود حتما اطلاعاتت رو تو این زمینه بالا ببر ارز دیجیتال اگه خیلی سطحی واردش بشی ممکنه اون مقدار پولی رو که تو بورس مونده واست رو به باد بده..موفق باشی

سراغ هیچ ارز دیگه ایه نرو فقط بیت به دید کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت هم اگه بهش نگاه کنی محکوم به صعوده
این نظر شخصی منه

کارمزد انتقالش به شدت ناچیزه
واسه انتقال چیزی حدود 0.25 ریپل کارمزد داره که بسته به کیف پول فرق داره
یعنی واسه هر بار انتقال بیشتر از 2000 تومن هزینه نداره
واسه نگهداریش هم بعضی کیف پول ها 20 ریپل ازت میگیرن
تو کیف پولت هست ولی نمیتونی برداشت بزنی
که اون هم چیزی حدود 6 دلاره
البته هستن کیف پول هایی که همین مقدار هم نمیگیرن
در کل کارمزد خاصی نداره

هزینه نگهداری در کیف پول ۲۰ ریپل است که یکبار انجام‌ مبشود.

اگر اطلاعات نداری از این بازار‌ و فقط سر ضررهای بورس ایران ورود نکن و کیف پول صرافی داخلی و خارجی منظورت هست فقط برای جابجایی از رمز ارز یک مقدار کم‌ میکنه

خیربالانیس کامزدمعاملاتش که خیلی پایینه ولی کارمزدانتقال به کیف پولت شاید بع ۵۰میلیونت۴۰.۵۰تومن باشه اونم فوقش