نگاهی به بازار: تحلیل ریزش و اخبار

واقعا ی کم صفحه رو خالی بزاریم بهتر نیس؟؟؟ هم خود من هم تمام تحلیلگرا و اساتید اینجا … من ک کماکان منتظرم اون ریزش رو ک شما گفتید ببینم .. دیروز ک نداشتیمش امروزم منتظریم … اون دوستان ک میگفتن میریم واسه کانال ۸۰ عایا نقد کردن دیروز؟ … اخبار هم ک خ بد شدن .. مثلا نمونه این اخبار اینه ک کارشناسان گلسنود سقوط بازار را پیش بینی کردند و دقیقا این خبر بوی دست صرافیا و نهنگارو میده ک میخان بترسونن ولی من خودم ب شخصه وقتی میبینم اخبار دارن بد میشن خوشحال ترم چون اینجا بازار دروغه و مکر و باید بگیری چ خبری واسه چه کاری هست

دوست عزیز بازار کریپتو متاسفانه از سمت بازار نرخ شناور داره کشیده میشه به سمت نرخ برتون وودز و تو این بازار که 20٪ تحلیل تکنیکال جوابه و 80٪ تحلیل فاندامنتال
دیدی با خبر کم شدن بهره که خبری مثبت بود ولی برعکس بیت ریخت چرا که نهنگ ها و سرمایه‌گذاران کلان میدونن که باید میرفت بالا و همه هم پوزیشن بای گرفتن انها بخاطر لیکوئید کردن بقیه قیمت کشیدن پایین الان هم باید منتظر بود که دوشنبه شب بازار نیویورک فارکس باز بشه و دید که تصمیم انا چیه و بازار به کدوم سمت میره الان بازار خنثی شده فعلا باید صبر کرد

منهم تصورم بر اینه که پایین آنچنانی نداریم و فقط هزار الی ۲هزارتایی بیت پایینی بده فقط برای ایجاد ترس و خروج من و شما به طمع خرید تونقاط پایین‌تر و بعد صد البته جا موندن و . . .

بسیار صحیح فرمودی دوست گلم .. کاش چند نفر با تجربه جمع بشن و ب دوستانی ک تازه ورود زدن در مورد جو روانی این بازار هم کمک کنن .. در دنیا هیچ تحلیلگری واس رضای خدا کار نمیکنه .. اگر کسانی ک شناختی در حد شما از بازار و اخبار دارن ب دوستان کمک کنن کاری بسیار بجا هست … این بازار اصلا ب خط خطی و نقاشی نیست

دقیقا با شما هم‌نظر هستم دوست گلم .