ضرر 20 درصدی در ارزها و سوال از فروش

اخه چرا پیامم ثبت نمیشه میگم من دوازده تومن تمام داروندارمو ارز خریده بودم یه ماه پیش الان بیست درصد تو ضررم دوج و شیبا و داگز میگم با ضرر الان بفروشم اگه بدتر از این میشه یا میاد بالا بالاخره؟ میتونم صبر کنم میترسم پایینتر بیاد

نپرس، هیچکس هیچی نمیدونه
میخوای بفروش با ضرر میخوای نفروش
من الان هیچی نمیفروشم چون فکر میکنم تا چند ماه دیگه همه ارزا رشد میکنن، مطمئنم نیستم چون نه رمالم نه پیشگو شاید بشه شاید نشه.

دوست عزیز بخدا من دلسوزانه بهت میگم که اولا اگه تازه یه مدت اومدی اول به هیچ عنوان ارزتونفروش توضررنکردی همین بیست درصد تو یکی دوروز جبران میشه همه ارزها باهم نمیرن بالا وبیان پایین ممکنه دوروز دیگه یه خبر خوب بیادبیرون وهمون ارز چندبرابررشدکنه درضمن امسال همین دوازده تومنت اگه تا دوماه دیگه بیست تومن به بالا میشه منم ارز کاردانو کلی توضررم وامروزم خریدم چون باورت نمیشه امسال چه سال خوبیه البته ارز رو تو کف بخر نه بری ریپل چهارصددرصدی رو تو اوج بخری خوب ممکنه همه پولت کمی ازش بمونه ممکنه هم کمی سودکنه برو خودت وقت بزاریادبگیرودوم اصلا نفروش

تا پنج بهمن صبر کن

دوست عزیز فک کن کلا نداری ارزای خریدی ک لاقل میدونی اسکم نمیشن پس فعلا بزار بمونن اگ نیاز نداری

تاوقتی ارزاتو نفروشی ضرر نکردی. فقط صبر می تونه تو رو به سود برسونه. سعی کن توی ریزش ها یکم خرید کنی و میانگینت رو بیار پایین تر.

قراره خیلی پایین تر بیاد … ولی باید خیلی صبر کنی مثلا حدود دوسال … بذار بمونه ولش کن

تو تعداد توکن هات برات مهم باشه نه قیمت تعداد توکن هات زمانی تغییر میکنه که تو ضرر بفروشی بنظر من اگه به پول احتیاج نداری فعلا نفروش منم خودم تو ضرر هستم ولی زورم میاد با ضرر خارج بشم مجبورم که نفروشم این پدرسوخته ها که صاحب قدرت هستن انقدر بازار و بالا پایین میکنن انقد اذیت میکنن تا خیلیا بیخیال بشن بعد سود میدن الکی نمیزارن پول بره تو جیب من و شما تنها راه ساییدنشون صبر هست

میلیارد یا ملیون منظورم ۱۲ میلیارد یا میلیون اگه ۱۲ میلیارد که شرمنده ولی اگه ۱۲ میلیون ارز انگشتی خریدی رو من حساب کن …دارو ندار؟؟؟؟؟

صبرکن اول بهمن ماه باسودخارج شو