امیدواری به آینده و سرمایه‌گذاری

من وقتی پیامهای شمارا میبینم به خودم امیدوارم میشم چرا که من هنوز سن و سالی ندارم اگر هم این ارز منو بخاد پولدار کنه با سن و سالی که من دارم به کارم نمیاد امید دارم چون هنوز میتونم حتی 10سال آینده هم به کمک همین پولهایی که برای خرج کردن داخل مدرسه بهم میدن و من دارم سرمایه گذاری میکنم حالا چی 10میلیارد واحد داشته باشم چی کمتر یا بیشتر امید دارم که بتونم آینده زیبایی برای خودم رقم بزنم البته اگر خدا بخواهد

داداش باشه فهمیدیم تو هم هستی …به درس و مشقت برس این بازار اگه بخواد یه نفرو پولدار کنه 99نفر دیگه رو سیخ میکشه

کار هم یادت نره یه حرفه ای منظورم ، بازارهای مالی علم دانش زیادی میخاد و بشدت سخت و طاقت فرساس، به نظرم اول کاروکاسبی و درس و دانشگاه بعد بازارهای مالی

احسنت اگه خدا بخواد ایندت روشن میشه

انشالله عزیزم آمیدوارم به آرزوهات برسی ولی باید درکنار سرمایه گذاری درس هم بخوانی

کوچیکا میگن ما بزرگیم بزرگا میگن ما بچه ایم عجب دنیایی شده

من آن زمانی متوجه شدم که لاعقل در کشور ما باید سواد را از مدرسه ثروت رو از کف بازار به دست آورد که در پارکینگ مدرسه خود دیدم معلم با موتور و پراید مدل پایین و ساینا و تیبا بهم ریخته وارد مدرسه میشن آن موقع فهمیدم درس انتهایی جز فقر در سرزمینم نداره از آن روز به بعد تصمیم گرفتم که شروع به سرمایه گذاری کنم چون مبلغم ناچیز بود و سن و سالم کوچک با تحقیقات با ارز دیجیتال آشنا شدم و اولین سرمایه گذاری در این ارز کردم و به امید ثروتمند شدن و باز هم در خصوص ارزهای دیگر هم چنین کاری را انجام میدهم پس درس به اندازه که محتاج خواندن و نوشتم نباشم