پیش بینی قیمت وان و مسئولیت سرمایه

خدمت همه دوستای گلم سلام عرض میکنم
یه سوال از یاسر جان دارم
درسته تا حالا نظراتت خلاف نظرات امید جان بوده
به نظر من عیبی نداره فقط کاشکی همدیگه رو…
در هرحال میخوام لطف کنی یه پیش بینی قیمتی برا وان بگی مخصوصا اینکه اصلا آیا به نظرت به سقف تاریخیش میرسه و چه زمانی؟
در ضمن این نکته تکراری رو هم بگیم دیگه مسولیت سرمایه هر کس با خودشه و هرکی نظر شخصی و تحلیل شخصی خودش رو میگه
من رو ۱۷۰۰ تومن خریدم و هر بار هم میگم تا روی کار اومدن ترامپ مثلا حدود اسفند منتظر میمونم
ممنون از لطفتون

سلام خدمت شماوهمه دوستان وهمچنین مخالفانم عیدهمتون مبارک مخصوصاخواهران ومادران عزیز
به عرضتون برسونم ارز جونداروخوبیه وروندروبه رشدی داره بنده نه غیب گوهستم ونه تحلیلگردرجه یک ولی آنچه ازتحقیقات وبررسی های خودم بدست آوردم روندروبه رشدهست وارزجونداروباپایه واساسی هست نمیدونم هدفتون ازاین سوال چی بوده ولی من باآقای سلطان امیدمخالفتم سر رشدکردن ونکردنش نیست موافق روندصعودی هستم من فقط میگم چهل تومن وسه وپنج دلاری شدن این ارزدرمدت خیلی کوتاهی که ایشان بیان کردندجزخیال وآرزو وواژه توهم چیزی نیست حالا چرا…؟چون این رویاوهمون توهم باعث میشدنمودارخوانیوبزاری کنارودچارطمع بشی وازسودهای نوسانی خیلی زیادی که این ارزدادومیدهدجابمونی به شخصه خودم درایندروندیکباردچارهیجان وترس وطمع حرفهای ایشون شدم ویک نوسان ۶۰۰تومانی روازدست دادم وبااینکه مشخص بودروندنزولیه در۲۵۸۰خریدسنگینی کردم که همه دیدیدتا۱۸۰۰که درپیامهای قبلم عرض کردم میادهم اومدوسپس گفتم روندنرم افزایشی خواهیم داشت که همونم شدمن هیچ وقت نمیتونم سقف وکف وزمان برای کسی مشخص کنم نه من که هیچ تحلیلگردیگه ای هم نمیتونه بااین قطعیت آقاامیدحرف بزنه که همه هم ملاحظه فرمودیدکه نشدوبالعکس عمل کرد چرا؟چون این بازاردرگیرمولفه های زیادی مثل سیاست وجنگ وفاندمثبت ومنفی چهره های شاخص والبته دروغ ونیرنگ وتبلیغات درست وغلط سرمایه داران هست
روزی دست خداوندهست هرکسی به اندازه روزیش ازاین بازاروسایرمنابع درآمدی جهان آنچه خداوندمقدرفرمودبرمیداره مطمعن باشین اگه روزی نباشه شماخدای هربازاری هم باشی نمیتونی درست پیش بری آنچه مسلم هست ارزروندصعودی خودشوشروع کرده وفعلابایستی پله ای ورودکردنه باتمام سرمایه حدضررقراردادوالبته صبرداشته باشیم ونترسیم نمودارمیگه من بازبرمیگردم به این حمایت ودوباره میخورم به فلان مقاومت فعلا نفروشین تانوروزببینیم چی پیش میادمن آرزودارم حرف امیدخان درست دربیادوجهش این ارزغافلگیرمون کنه ولی فعلامن اوردرفروش روی ۰۴۵گذاشتم(سقف قبلی)ومجدددراصلاح بعدی اوردرخریدمیزارم با۶۰هزارتاشروع کردم وخداروسپاس الان بالای ۱۳۰هزارتادارم امیدبخداهمین مقداردرقیمتی که عرض کردم فروش بره من روزیموبرداشتم اصل پولومیارم بیرون وبامابقیش ادامه میدم برای همتون آرزوی خوشبختی میکنم قدرمادراتونم بدونین آقاامیدمادرهمه براشون عزیزه من وشماباهم مشکل داریم نبایدبه ناموس دیگری توهین کنیم البته جوابتون باشه باخودش من الله توفیق

اولا تو هیچ وقت ادب رو رعایت نکردی که مجبورم کنی جوابتو بابی ادبی بدم دوما توهیچ وقت صبرنداشتی که میگی رو ۴۵اوردر فروش گذاشتم قطعا زودتر میفروشی سوما رو هرسود کردنت میومدی مسخره میکردی که همه ول معطلن و فقط خودت داری نوسان میگیری و به به چه چه میزدی چهارما اگر مادرت برات مهمه پس اینقدر به من پیله نکن چون اولا از ۵۷۰تومن به همه توصیه خرید دادم نزدیک به ۱۰۰۰تومن بیشتر توصیه خرید دادم و نزدیک به ۳۰۰۰تومن به همه توصیه مدیریت سرمایه دادم دوما به هیچ وجه به داراییم دست نزدم چون هدفم بزرگتر هست سوما اینجاسرمایه خیلیها فقط یه ملیون دومیلیون تومنه وبه به چه چه کردنت تمسخر محسوب میشه چهارما ومهم اینه که من نگفتم امروز فردا میشه ۴۰تومن گفتم همین الانشم باید ۴۰تومن قیمتش باشه خوب شرایط بازار همه ارزها رو پودر کرده در آینده نزدیک به ۴۰ تومن ودرآینده به ۳و۵دلار هم میرسه حالا باور شما ضعیف بود وهست وخوب هم نخواهد شد
بگذریم شما رو ۲۵۸۰تومن خریدی والان فقط بخاطر اینکه به سقف خریدنت برسی داری تعریف وتمجدید ازین ارز میکنی وگرنه همچنان از نوسان گیری به به چه چه میزدی بماند که بالا وبالاتر میره واین شک نداره پس آروم بگیر فقط کار خودتو بکن نه تعریف کن نه بزن توسرمال نه توهین کن
یکم هم به همه پیام‌های همه نگاه کن ببین به غیر از تو کس دیگری به ما پیله کرده؟من باعث چندبرابر شدن سرمایه خیلی‌ها تاالانشم شدم زیر ۳۰۰۰تومن هم به همه توصیه مدیریت سرمایه دادم وفقط وفقط بخاطر شما دیگه هیچ تحلیلی اینجانمیزارم فقط گهگاهی فقط بخاطر شما یه سربه این صفحه میزنم ببینم بازم به من توهین کردی که جوابت رو بدم یانه؟
پس لطفا دور منو خط بکش منم جواب بد بهت ندم

سلام . من هم از اون کسایی هستم که با مسئولیت خودم البته ، محدوده ۳ تومن چند مرحله ورود کردم و هولدرشم . به تصور اینکه میخواد رشد کنه و سقف بزنه … دروغ چرا وقتی داشت پش سر هم حمایتارو میشکست خیلی به هم ریختم ، میدونم خیلی از دوستان وضعیت منو داشتن .
اما در کل به روند صعودیش ایمان دارم ان شالله بعد از سربسر شدن همگی از سود شیرینش هم لذت ببریم …

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیانش بد است

ادب مرد ، به ز دولت اوست!!!