خدایی کسی نیست ی تحلیل درست و حسابی از کاردانو بذاره
آیا کاردانو میتونه تو این آلت سیزن ب ۶الی ۷دلار برسه یا نه
لطفا کسانی ک رو کاردانو تعصب دارن و وارد هم نیستن نظر ندن
خودم هم خیلی کاردانو دارم و از ۳سال پیش هولد کردم
انشالله همگی ب سود خوبی برسیم♥️
سلام پیش بینی تقریبا غیر ممکنه و خیلی از تحلیل ها توسط موسسات معتبر هم معمولا اشتباهه. اما یه نظر کلی و عمومی بین اکثریت فعالین این حوزه هست که معتقد هستن یه آلت سیزن در اوایل سال ۲۰۲۵ ( زمان تقریبی) رخ میده و اکثر آلت کوینا یه صعود شارپ دارن. و جهت کاردانو اعتقاد بر قیمت بین ۳ تا ۵ دلار هست چنان چه آلت سیزن رخ بده. بعضی ها هم که کمتر هست تعدادشون قیمت هایی حدود ۶ تا ۱۲ دلار پیش بینی کردن.
همه اینا پیش بینه. بنده با توجه به اینکه چندین ساله این بازارو رصد می کنم پیش بینی قیمت بین ۳ تا ۶ دلارو در سقف قیمتی کوتاه مدت دارم البته اگر آلت سیزن مطابق انتظارات پیش بره. ولی هرگز ۱۰۰ درصد و با اطمینان نمی گم و هیچ کس نمی تونه ۱۰۰ درصد بگه.
ممنون عزیز بابت راهنمایی
پناه بر خدا انشالله ۱۰دلار رو بزنه
چنتا ارز معرفی کن بخرم واسه ۶ ماه
کار صحیحی نیست معرفی ارز.چون خودت باید بازارو چند سال رصد کرده باشی و سقف و کف قیمتهارو دیده باشی. باید سقوط بازارو چندین بار لمس کرده باشی.
این بازار نقاط عطف زیادی داشته مثلا همین اواخر:
جنگ تجاری چین و آمریکا.
توسعه تصاعدی هوش مصنوعی و تکنولوژی پردازنده ها و سرورها.
کرونا.
سیاستای انقباضی فدرال رزرو و سایر کشورا.
تغییرات نوع مدیریت مصرف انرژی در جهان و انقلاب خودروهای برقی.
سقوط لونا.
ورشکستگی ftx.
جنگ اوکراین.
مشکلات بایننس ( که می تونست فاجعه غیر قابل جبران بشه).
صندوق های etf
هاوینگ
شکست ترامپ، انتخاب بایدن و انتخاب مجدد ترامپ.
چالش پرایوسی کوین ها، سیستم احراز هویت و مشکلات قانونی مبهم.
و یه سری اتفاقات ریز و درشت دیگه
همین ارز کاردانو فاند مثبت و منفی کم نداشته… قیمتهای مختلفی در طول تاریخش داشته و نکته مهم آزاد سازی سکه ها در مقاطع مختلف ( مثلا سقف ۳ دلاری قبلی با چه تعداد سکه بوده؟)
و نکته مهم آخر روانشناسی ترید و بازارهای مالی که حداقل ۴ سال آموزش و فعالیت و کار پیوسته میخواد.
نکات چارت محور و تکنیکال هم بماند…