دوستان عزیز نمیدونم چقدر از این بالا و پایین رفتن ها میدونید…اما من متوجه چیزی شدم !!!بگو چی؟؟؟؟
هر ارزی رو که تو این چند روز خرید میکردم ظرف ۱۰ دقیقه میرفت تو ضرر…حالا دلار بالاتر هم بود و دقیقاً بالای ۹ درصد میشد
سعی هم نمیکرد قیمت خرید رو بزنه،،،،، میخواست من باضرر بفروشم که دیگه این کارو نمیکنم…!
پس من نتیجه گیری کردم که نه تنها این برنامه ارز بلکه تمام سیستم متصل یه هوش مصنوعی هستند و نمیزارن سود بکنی تمام حرکات و عمل کردن رو تحلیل و بررسی در نتیجه بر علیه خودمون اجرا میگه . دیگه ارز نخرید چون دزد به اینجا هم قدم گذاشته خود دانی
خیلی هوشمند کنترل میشه.
هوش مصنوعی سگه می باشه بتونه مچه مارو بخوابونه .این هوش مصنوعی خیلی مونده عقل خدادای مارو تسلیم خودش کنه
چه ربطی داره شما میخری یکی دیگه همون لحظه میفروشه و بالعکس
سلام داداش طبیعی ه چون توی اصلاح داشتی خرید میکردی
منم قبلا این حسو تجربه کردم،و بعد از مدتی بیتفاوت بهش فقط خرید زدم،الان سبد ۶۰ تایی دارم،فقط نگهدارین،نتیجشو میبینین
دقیقا منم دوشب شده همین فکر شمارو میکنم
خواستم کامنت کنم منصرف شدم😂
این ک کاری نداری هر موقه میخای ی ارزیو بخری اول ی خرید ناچیز بزن بعد ک هوش مصنوعی ریزش کرد خریدتو بکن
یا میخای بفروشی اول ی ذره جزعی بفروش بعد اگه بالا رفت اوردر فروش بزار
ی ایرانی باخت نمیده
کاملا از عکس پروفت مشخصه حریف تو یکی نمیشه😂
درسته که یکی میخره و یکی میفروشه اما بانیان و تیم آن رمز ارز تعداد زیادی سهم دارند که آنرا به کامپیوتر های قوی و برنامه ای شطرنج باز می دهند تا سیستم خودش بفروشد و خودش بخرد و شما حریف آن برنامه هستید که اکثرا کامپیوتر برنده می شود