سلام دوستان من قبلاهم پیام دادم ببین این همه کاربر یکی جواب و راهنمایی منو نداد خواهشا هرکی میتونه کمکم کنه من ۱۲۰۰یا۳۰۰تتر سرمایه دارم این ارزارو گرفتم زیادن نمیدونمکدوم و حذف یا کدومو بزارم اصلا ارزایه خوبی هستن بخدا پول کارگریه اسامی ارزامو میگم لطفا هرکی میتونه کمک کنه ازبالا به پایین یعنی اونی که اول نوشتم ازهمه بیشتردارم بقیه درحد ۳میلیون
Ftm
Dydx
Shib
Grt
Doge
WLD
Fil coin
Ton
لطفا خواهشا کاربلدشاش راهنماییم کنن بخدا سه باره میزارم هیشکی هیچی نمیگه اصلا ارزام خوبه یا نه یاکدوموباکدوم ادغام کنم.ممنون ازهمه تون:folded_hands:![]()
فانتوم دوج کوین و تون عالین الباقی شناختی ندارم
اره هیچکدوم نفروش صبر داشته باشه اگر تونستی پپه و بونک و ایکس امپایر هم اضافه کن و تا دوسال دیگه بزار تو کیف پولت باشن
تو این موقعیت الان دست به هیچکدومشون نزن
هرموقع به اصل پولت رسیدی یا اینکه سود کردی
اندازه پول اضافت ریپل بخر برای ۴ الی ۵ سال نگه دار
اصلا بهش نگاه نکن تا ۴ الی ۵ سال حداکثرشو گفتم
ارزات همشون خوبن و به هیچوجه جا بجا شون نکن
هرکدوم سود معقولی دادن سیو سود کن،سیو سودتو ببر روی اونیکه از بازار عقبه
فانتوم عالیه ک زیاد هم داری
دوج هم خوبه بقیه رو اطلاعی ندارم
فقط turbo خودم دارم ک عالیه شدیداً سود ده .اگه بتونی بخری سود میکنی ولی رو قیمت مناسب بخر
درود سویی واواکس حتما داشته باش .بقیه هم که دارید خوبه …،![]()
![]()
ارز سویی رو نداری و این بده
سلام دوست عزیز اشتباه خیلی بزرگی کردی در حالی که چیزی از بازار نمیدونی با این حجم سرمایه وارد شدی و واقعیتش اینجا کسی قرار نیست راهنماییت کنه همه ارز هایی که خودشون دارن و تبلیغ میکنن
پیشنهاد میکنم تا آلت سیزن نگه داری و بعدش هرچی داری بفروشی فقط 100 تتر نگه دار و با اون ترید انجام بده تا با بازار آشنا شی و بعد 6 ماه تا 1 سال دوباره با حجم بالا وارد شو
اگه خریدت تو سقف نزده باشی سبد خوبیه الان هم بشین تماشا کن
باdydx به افسردگی سلام کن
Dydx را بفروش و
LITH بخر حداقل ضرر اونا جبران کنی
یا برو تحقیق کن نمودار قیمت ارزهای که خریدی را نگاه کن اگه نمودار در تاریخ که خریدی کف هست نیاز به فروختن هیچکدوم نیست نمودار سالیانه
ارزهای نو ظهور روشون هیچی ننوشته .وقت خرید فلوکی و دوکو هست کف کف هستند نظر شخصی
1.5.6.7خوب بقیه را با سویی یا ریپل عوض کن
همه شون خوبن فقط باید جای مناسب وارد شده باشی
همشون خوبن فقط صبور باشو از ایتن شاخه ب اون شاخه نپر
ریپل ده برابر شده بخره واسه چی؟
درصد شیبا رو به 50% برسون