بچه ها اگه بیت بیاد پایین بقیه هم میان پایین?!.من اینارو دارم
دوکو. ناتکوین. بونک.ترون.پپه.پی پی هرکدوم سه ملیون دارم ولی میترسم بیت بیاد پایین اینام بیان. میگن بیت میریزه نمیدونم بفروشم یانگه دارم?!اگه بفروشم میتونم بعد کن اومد پایین بخرم?!
لطفا لایک نکنید جواب بدین من بفهمم چیکارکنم.ممنون
سلام بفروش فعلا
آره اصلاح میخورن
نترس اگه با ترس هرجا رفتی بازنده میدان هستی
این بازار نیاز به وقت داره چند روز پیش ۴۰ درصد ریزش داشتیم اونای که خروج نزدن بردن اونای هم که باسود خروج زده بودن دوباره خرید زدن پس این مبلغ را باید نیاز مبرم نداشته باشی حتی برای مدت زمان ۲ سال اما همیشه باسود بوده برای جذب سرمایه بیشتر
ببین اگ تو سودیی بفروش بزار بازار اصلاحشو کنه بعدش کف قیمت بخر
شما وقتی اینقدر گیج شدی توی این بازار که نمیدونی چکار بکنی پس قطعا نمیتونی تریدر باشی که بخای بفروشی توی کف بخری و تحلیل کنی کجا قراره اصلاح کنه
تجربه ۴ ساله من میگه ب هیچی دست نزن برو سه چهار ماه دیگهبیا از کیف پولت لذت ببر
سلام ، فعلاً ریزش نداریم ، اصلاح ولی داریم برای اینکه با قدرت به سمت بالا حرکت کنند باید نقدینگی جمع کنه ، اگر نیاز مالی نداری به ارزهات دست نزن حتی چندماه بکشه ، فعلاً نظارهگر باش و به وقتش سیو سود کن و به اصل پولت کار نداشته باش…دوستانی که با مبالغ خیلی کم وارد این بازار شدن زیاد امیدوار نباشند ره صدساله رو یک شبه برند ، اما با آموزش میتونی 100 دلار رو به هزاران دلار تبدیل کنید ، باتشکر…
یدوتا از این آشغالها بفروش پول داشته باشی بجاش ارز خوب بخری
سبدتون خوبه،خب اگه هولد کردین که الان زوده بفروشید،مگر اینکه سودشو گرفته باشید،بیت رو الان بنظرم دیگه وقت فروش نیست داره می ره پایین،باز هم هر طور خودتون می دونید
حالا اگر همین سوال رو یک اقا میپرسید هیچ کس جوابگو نبود
همه یِ زن دوستها جمع هستن اینجا…