همیشه همینجوری بوده.یه ارز انقدر درجا میزنه آخرش کلافه میشی کلا ازش ناامید میشی میفروشی میری یه ارز دیگه میخری.چند ماه یا یکسال دیگه میبینی ارز ۵۰۰تومنی یه دفه بدون دلیل و منطق شد ۴۰سنت.دوباره هوس میکنی رو ۴۰سنت میخری به محض خرید با کله میاد پایین.دوباره باضرر میفروشی بعدش میبینی شد ۱ دلار.واین داستان همیشه ادامه داره.فقط ۱۰ درصد هستن که تو بدترین شرایط میتونن صبوری کنن و این ناملایمات بازار رو تحمل کنند و در آخر نتیجه انتظار طاقت فرسا رو ببینن.صبور باش به کامنت های منفی توجه نکن.منظورم فقط نات کوین نیست هر چی داری دودستی صفت بچسب بهش.هر موقع تونستی یه ارزی رو تو بدترین شرایط بخری و نگه داری اونموقع موفق خواهی شد.وگرنه ارزی که به قله رسیده رو نمیخرن.از منی که اتریوم رو ۷۰هزار تومن فروختم این حرف رو به یادگار داشته باش.نه تبلیغ میکنم نه میگم بخر.فقط نگه دار.گنج رو تو ویرانه ها باید دنبالش بگردی.به امید روزهای خوب🌹
درود بر شما
عالی بود دقیقا بیشترمون که خودم نفر اول باشم همین جوری پیش میریم آخرش هم با کلی ضرر خارج میشیم و هر روز پولمون آب میشه
میشه بگی چ ارزایی تو سبدت داری
چون قدمتت تو ارزها بالاس دوس دارم بدونم
یه ادم حسابی و با تجربه ![]()
دیگه تماااااااام
نات.داگز.چین لینک.آربیتروم.په په.دوج.ریپل.ایکس.
بسیار عالی دقیقا مثل من تو این پنج سال چه ارزهای داشتم که ازدست دادم ازاین شاخه به اون شاخه جز زرر چیزی عایدت نمیشه فلوکی پپه بونک فقط یک ریال خریده بودم ریپل ۹هزارتومن سولانا ۴۰۰ استلار۶هزار کاردانو ۷هزار وووو دیگه براتون نگم دلم خونه ببخشید که به تومان و ریال براتون نوشتم
ممنون که وقت گذاشتی و این حرفا رو نوشتی
خسته شده بودم از آدمای بیخودی
فلوکی و بی بی دوج حیفه ک نداری!
آقای فلوکی تو ک همه سرمایت تو water از دست دادی
بین این همه ارز ک انقدر سابقه تو این بازار داری ک رفتی واتر خریدی
به خاطر تبلیغ مسی گول خوردم نه من با سابقه ترین ها تو این بازار گول خوردن بدرکبی به همه زداین مسی لعنتی
فقط به خاطر تبلیغ مسی لعنتی بود.نه تنها من بلکه با سابقه ترین ها ازقبیل من گول خوردن.