تحلیل تکنیکال کانال قیمت

تو تایم فریم ۴ساعته داخل کانال ۰.۰۳۰تا ۰.۰۴۱ قردار داریم خروج ازاین محدوده چه بالا چه پایین روند صورت میگیره .

خب ینی چی ینی می‌ره بالا یا می‌ره پایین؟یجوری توضیح بدین افراد مبتدی مث بنده متوجه بشن

برو رو چارت تایم فریم ۴ساعته کن قیمت ۰.۰۴۱ یخط مستقیم بکش پایینم از ۰.۰۳۰خط بکش وست کانال میبنی ۰.۰۳۴۵ واکنش زیاد داده اون وست روند هست خروج ازاین محدوده روند به اون سمت میره ولی باید منتظر تاییده باشی که نمیدونم چجوری بهت توضیح بدم :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

من خودم مبتدیم فقط یکم چارت بلدم کارکنم

خب استاد شما ک مبتدی هستی چرا تحلیل میزاری؟!

چی بگم ،بگم من خیلی خفنم بیشتر میفهمم نه یکم تکنیکال بلدم یه اموزش دیدم اونم یه موقع درست درمیاد یه موقع اشتباه میشه ،کسی نمیتونه ادعا بهتر بودن کنه دست بالا دست زیاده

یه محدوده بالا پایین مشخص کردی بعد میگی خروج از این محدوده با ↑ یا ↓ اومدن روند رخ میده :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: انتظار داشتی از روبرو و پشت‌سر رخ بده؟

تو یه سطحی تو ضیح میدم که افرادی مث تو که تازه وارد این بازار شدن یکم یاد بگیرن ،همینجوری برا خودشون نخرن یا بفروشن .تا بخای همینو یاد بگیری ۶سال زمان میخاد .رفتی تو اوج قیمت خریدی نمیدونی چی بگی میدونم تو بد ضرری هستی ولی دیر نشده یکم بیشتر تلاش کن تا بمن برسی .