آلت سیزن و تحلیل

0.01و0.011مقاومتهاند. ولی به نظر من آلت سیزن شروع شده. و ابتدای آن هستیم. کاری به مقاومتها نداشته باشیم. احتمالا 0.016دوباره متوقف میشه ولی اگر قوی حرکت کنه و محکم بشکنه 0.022 مقاومته و اگر اونو رد کنه 0.045. من نظرم اینه که فقط نظاره گر باشیم. البته که هر کس اختیار دار مال خودشه. و تصمیم با خودشه. ولی شاید در یک نوسانگیری سود کنیم اما ممکنه از بازار هم جا بمونیم. درسته داریم مو سفید میکنیم ولی امیدوارم همه مردم ایران با سود خوب از این بازار خارج بشند.
از طرفی این بالا رفتن توربو با حجم زیادی نبوده. و این خوب نیست. امیدوارم حجم خوبی وارد بازارش بشه.
موفق باشید

دوستان وقت شرت گرفتنه می‌ریزه تا فردا

حاجی مردم از خنده.
استاد بزرگ جسارتا یه سوال؟توربو تا حالا ۰.۰۲۲ و ۰.۰۴۵ رو تو زمان لیست شدنش تاچ نکرده و سققش ۰.۰۱۶ بوده.
بعد چه جوری اون دوتا عدد مقاومت هستن،خخخخ
اصلا میدونی مقاومت یعنی چی؟
مقاومت یعنی عددی که قیمت چندبار بهش برخورد کرده و ریخته.
خداوکیلی ۰.۰۲۲ و ۰.۰۴۵ چه جوری از نظر شما مقاومت هستن.نکنه شما پیشگو تشریف دارید.

نکنید تورو خدا خودتون مسخره چهارنفر،فداتشم خب سوادشو نداری بشین کنار ببین همه چیکار میکنن،تو هم بکن دیگه.
مجبوری تحلیل بزاری آخه

با سواد جان شما وقتی فیبوناچی را بلد نیستی مشکل خودته. فیبوناچی برای ارزهایی است که پیشینه ندارند.
دوم اینکه با خط روند آشنا شو. زمانی که از سقفهای کوتاه مدت ی خط روند بکشی به 0.016میرسی که بصورت مقاومت عمل می‌کنه
و درس سوم کانال که توربو داخل ی کانال بلند مدت قرار گرفته که بستگی به زمان داره سقف کانال محدوده 0.05 که بهش اگر برسه بصورت مقاومت عمل می‌کنه.
حالا اگر میخواهی بیشتر یاد بگیری باید تشریف بیارید کلاس.
اینها را گفتم که بفهمی وقتی کسی چیزی میگه رو هوا انتقاد نکنی و خودت بری تحقیق کنی و منتظر آماده نباشی.