توهین به تحلیلگران

خواهشا ب تحلیلگرا توهین نکنید اقای بختیاری هم تحلیل خودشو براساس تکنیکال و فاندامنتال گفته و تا الان هم درست بوده .. پول از جیبتون درنیورده ب زور بگه فلان ارز بخر

بجایه اینکه طرفداری کسی رو کنی به ضرر هایی که این آقای به ظاهر محترم به هولدرا زد فکر کن البته اگه وجدانی تو وجودتون باشه!!!

کدومش درست بوده که می‌فرمایید الکی نگو پس هر چی گفته اب دوغ خیاری بوده

باریکلا به سطح شعور شما :pinched_fingers::rose:

من خودم هولدرم یکساله ..خودم طمع کردم خروج نزدم تو اوج قیمتش ..

میشه لطف کنید تعریف هولد را بفرماید؟؟؟؟ از کسیکه سابقه حضورش در بازار کریپتو کمتر از 3ماهه است هولد یعنی نگخداری بک ارز خریداری شده از 3سال تا 10 سال، متاسفانه شما با افکار جادویی که در بازار رمز ارزها ی یک ارز میخریم در 1شب یا نهایتا چند روز چندهزار درصد رشد میکنه و زندگی رویایی و… نخیر هموطن عزیز این بازار دل شیر میخواهد تازه در این 3ماهه رشد معمولی و اصلاح بازار داشتیم اصلاح بازار لازمه هر بازار مالی است مثال در سربالای تند تا ماشین کمی به عقب برنگردد و شتاب نگرید هرگز قادر نیست سربالای تند را عبور کند لطفا به کسانیکه دانش چندین ساله خود را رایگان در اختبار سایرین قرار میدهند هرگز توهین نکنید لطفا بروید خودتان اموزش ببینید تا بقول خودتان نیازمند دیگران نباشید و ضرر نکنید اقای بختیاری الحق گوهر کمیابیست که باید به او احترام گذاشت زیرا بیشتر از 90درصد تحلیلهایش تیک خوده و این علم و دانش این بازار هرگز مجانی بدست نمیاد باور کنید همین اقای بختیاری تا این علم را اموخته بقدری ضرر کرده تا توانسته تجربه کسب کند و در اختیار مردم هموطنش این تجربه سنگین را رایگان بگذارد اونوقت بجای تشکر قدر ناشناسی کنیم از منی که سالهاست ضرر میدهم میدانم این کمک اقای بختیاری چقدر ارزشمند است لطفا کاری نکنیم تا کسانی را که خالصانه بدون منت ما را در این مسیر راهنمایی میکنند دلسرد نکنیم اما هموطن گرامی لطفا روی ارزی که خریدی صبر کن این بازار به صبر کنندگان سود خوبی میدهد اگر ترسیدی ارزهایت را تعویض کردی حتماحتماحتما شکست میخوری و ضرر میکنی فکر کن زمین خریدی حداقل چند ماه صبر کن بعدا برو ببین قیمتش چقدر شده نه اینکه مثل دفتر جلو چشمت گوشی باز باشه با کوچکترین بالا رفتن شاد بشی و با کوچکترین ریزش عصبانی خود دانی موفق باشی

خیلی جالبه بیشترین زمان عصویت شما در این بازار کمتر از 1ماهه اونوقت اومدین از کسانیکه زندگی شان را سرمایه شان روی اموزش از دست دادن تا بتونند دانسته های خودشان را رایگان در اختیار سایرین قرار بدهند اومدین بهش اعتراض میکنید و ناسپاسسی دوست گرامی برو قوی شو که در نظام طبیعت ضعیف پامال است شما که دانش و علم و تحصص سایرین را قبول ندارید لطفا خودتان اموزش ببینید و تجربه کسب کنید تا نیازمند راهنمایی (بقول شمااشتباهات) سایرین نباشید هیچ کس در این بازار قادر نیست سایرین را وادار به خرید یا فروش ارزی کندزیرا تصمیم گیرنده خرید یا فروش سرمایه خود ما هستیم پس بیاموزیم دیگران را مقصر ندادنیم بجای سرزنش سایرین مستقل فکر و عمل کنید بجای استفاد از تحلیل های سایرین انقدر قوی شوید و تحلیل بگذارید تا بقیقه را مجذوب خودتان کنید با دانش و علم پس هرگاه از علم و دانش کسی کمک گرفتی لطفا از او تشکر کن از میدانی اشتباه است بجای نقد غیر منطقی با تحلیل درست و.. مسیر درست بازار را نشان بده بعدا اجازه داری ایشان را نقد کنی چون ما ایراد گرفتن بدون علم و دانش را بلدیم اما هرگز نقد علمی را نیاموختیم

اولا میشه تو کار همه فضولی نکنین؟؟؟
دوما مگه هرکی اینجا اکانت داشته باشه یعنی همون سابقشه؟؟؟؟
بچه جون من ۴ساله تو این بازار هستم
اصل حرفه من این بود که دخالت نکنین که انگار کار تو اینه پیام بخونی دخالت کنی تو کاری که به تو ربط نداره
اینبار محترمانه باهات صحبت کردم منو ریپلی نکن این ۲بار
دفعه بعد……

سوادتم دیدیم الان چند مدت نزدیک ۱هفته هست تو بیت کوین داره میگی ریزش
بچه جون برو دنبال بازیت سر به سر من نزار
نزار پرم به پرت بگیره که پرتو قیچی میکنم :wink:

آقا حاجی پور تارگت شما چنده؟؟

آقای پور حاجی تارگت شما چنده؟

تو کی هستی که تهدید هم میکنی از طرز حرف زدنت معلومه چکاره ای