تقدیر و تشکر از یک تحلیلگر

سلام عرض ادب به نینجای عزیز بی ادعا ، آقا بنده شخصا از اینکه این مدت زحمت کشیدید تا دانش خودرو به اشتراک گذاشته اید تشکر فراوان دارم در طول تاریخ هر کسی زحمت کشیده برای هم وطن خودش مورد حجوم هم قرار گفته از سوی نادانان مثل مرحوم قائم مقام فرهانی و امیر کبیر که اگر اینان نبودن هنوز در قهقرایی ظلمت و جهل می‌ماندیم با آوردن علم و درست کردن مدرسه دارالفنون این چشمه علمی جریان دارد وخیلی افراد دیگر تاریخ معاصر نشان داده که مورد بی لطفی قرار گرفته اند تا که اینجا ارام آسایش داشته باشیم پس آقای نینجا دیگر خود قضاوت کن ایا ادامه بدهی کارت را یا خیر نمیخوام خدای نکرده بکسی توهین شود ایا دریا با دهان سگ نجس میشود؟ کاری که برای خدا باشد خودبخود کاریزمای آن جذب میشوم لطفا بعد این هم لطف کن نظرات خودرا با تمام قدرت ادامه بده باشد جز صالحات باقیات صواب اینکار شما ارادتمند سرکار بنده خدا هستم مخلص هرچی آدم باشعور ام

تو را به خدا خودتون هم یکم علمتون رو ببرید بالا ویدئو چهارتا تحلیل گر رو برید ببینید چی میگید نینجای بزرگ بی ادعا و و کسی که میگه شصت به چهل یعنی همین جوری یه چی میپرونه گفت میاد زیر چهار و سه ریزش شدید داریم کو کی لطفا تایید خودتون اگه پول در میارید سوادتون هم ببرید بالا درود بر فرشاد و عنکبوت لطفا تایید

درود بر شرفت :sweat_smile::sweat_smile::+1::+1:

اصلا الان دوروزه بازار تحلیل نمیخا نمودار چند هزارتا ارز کپی بیت هست ی عده همیشه عادت کردن دنبال یکی راه بیفتن

درود بر شما دوست عزیز
خیلی ممنونم نظر لطف شماس
ولی مشکل اصلی اینه که چند نفر هستند که با من مخالف و تحلیهای منا گزارش میکنند که پاک میشه
و این تحلیلها کلی زمان براش گذاشته میشه

سلام فقط و فقط یوتوب کانال بیت وان گرام داشته باشین مرتب پیگری کنید من واقعا کلی سود کردم

این دیگه آخر بی شرفیه که یکی رو گزارش کنید لطفا نکنید ازین نامردی ها عاقبت بخیر نمیشید هرکسی آزاده نظرش رو بگه خوشتون نمیاد نخونش و بهش توجه نکن گزارش دیگه چکاریه مگه مخبری

سلام چجوری پیداش کنم

سلام خدمت دوستان
دوست عزیز و برادر شما در حق ما لطف انجام میدین و از شما بابت تحلیل ها سپاسگزاریم .شما به کار خودتون با قدرت انجام بدین و نزارین تعداد محدود مانع شوند .به هر صورت تعدادی مخالف وتعدادی موافق در هر ضمینه موجود هست .با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان.