دوستان سلام میخوام یه چیزی بگم شاید بعضی از عزیزان خوششون نیاد یا سابقه کافی نداشته باشند
دوست دارم هم یه خاطره هم یه چیزی بگم اول این که با افتخار میگم یک ایرانی هستم.دوم این که افتخار میکنم به خودم من ۲۱ سالم بود اوایل سال ۸۹ بود که بیت کوین تازه راه اندازی شد من بودم و حقوق کار مندی برجی ۳۰ هزار تومان به این افتخار میکنم که فرد کنجکاو و تلاش گری بودم و هستم همیشه در حال مطالعه بودم وقتی درسم تمام شد به سراغ کار رفتم ولی چون سربازی نرفته بودم کاری برام نبود و از سن ۱۸ سالگی رفتم و ۲۰ سالم بود که برگشتم اونجا هم سختی زیاد بود ولی من سعی میکردم خودم رو با ورزش و مطالعه سرگرم کنم امکانات کم ولی من باز هم سعی می کردم به هدفم فکر کنم وقتی توانستم شاغل شوم همیشه درصدی از پولم را پس انداز میکردم ۳۰ هزار تومان حقوق همیشه ۲۵ الی ۲۸ تومان خرج میکردم وقتی که بیت کوین راه اندازی شد حدود ۱۰ عدد خریدم بعد شایعه شد که کلاه برداری و اسکم است ولی گفتم یا این واقعا اسکم است یا پولدار خواهم شد و متاسفانه در سال ۹۷ فروختم ولی باز هم سود خوبی کردم دست نیازمندان میگ فتن و در سال ۹۹ شیبا ترکید شانس آوردم که خریدم دوستان شاید باور نکنید ولی لین حقیقته همه دوستانم میگفتن بفروش ضرر میکنی بد بخت میشی و لی هیچ کدومشون آدم کنجکاوی نبودن همیشه مطالعه کنید ورزش کنید دست نیازمندان را بگیرید
من با سرمایه ۱۵ هزار تومانی سال ۸۹ وارد این کار شدم و خداروشکر میکنم هیچ وقت نشده نماز نخوانم و شکر گذار هستم من هم ضرر زیادی کردم ولی هیچ نا امید نشدم هیچ دست از مطالعه بر ندارید کنجکاو باشید من هم اگه مطالعه نمی کردم کنجکاو نبودم نمیدونستم بیت کوین چی هست؟ ولی با یه مطالعه ساده کامل فهمیدم و خریدم نمیگم من آدم خفنی هستم ولی به حرف های من دقت کنید دوستان
یا حق