تومی

Yaserمن جوابتو خیلی شفاف پایین بهت دادم بدون بی احترامی
خودتم جواب خودت رو دادی واقعا ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش کج است یعنی هیچوقت تو درست نمیشی اصلاح هم نمیشی چون این ذات واقعی تو هست میگن نیش عقرب بخاطر کینه اش نیست بلکه این ذات واقعی عقرب است ای کاش از اول هیچوقت جوابتو نمی دادم تا به این حد در وقاحت پیشرفت نکنی لطفا دور من یه نفر رو خط بکش از اول نشستی فقط مسخره کردی از زیر ۱۰۰۰تومن فقط مسخره کردی نزدیک ۳۰۰۰تومن که آلارم احتیاط میدادم بیشتر مسخره کردی که چیشد سلطان متوهم ۴۰هزار تومن رسید به ۴۰۰۰تومن؟و همش سعی در تخریب داشتی وداری دیگه دور ما رو خط بکش

سلام آقا امید ،شما لطف میکنی وتحلیل می‌زاری کسی اگه اومد برخلاف تحلیل شما حرفی زد عکس الاعمل نشون ندید خب تحلیله شاید درست از آب دربیاید شاید نه ،کسی که وارد این بازار میشه وارد شدن و سود وضررشو نباید گردن کسی بندازه این بازار صبر میخواد شاید سود کنی شاید نه

داداش چته ناموسا؟

والا من دقیقا زیر ۳۰۰۰ توصیه کردم مدیریت سرمایه کنن همه چون افرادی هستند که منتظر چنین موقعیتی برای خروج بودند وباید یجوری شیفت عوض میشد الان افراد جدیدتر هم وارد شدن صحبت من تحلیل من که تا اینجاشم اشتباه نبوده بعدا هم نخواهد بود مساله اینه این آدم چی بگم فوق نفهم ۲۴ساعته توهین وتمسخر ودست برنمیداره انگار من صاحب ارزهستم یا چیز دیگه تحلیل خودش رو بده که خوبه هرپیامی داده به ما توپیده نه باطناب پوسیده بنده ونه دیگری نرید تو چاه باعقل خودتون کار کنید واقعا به خدا مریضه ماروهم مریض کرده به رفتارش نگاه کنید باز برام نوشته متوهم این نشانگر ذات پلیدش هست ودرصد شعورش

آقا امید بعضیا با پول ناچیز اومدن اینجا و می‌خوان یه شبه سودهای میلیاردی برداشت کنن کارشما درسته وتحلیلی که گفتی بلاخره یه روزی خودشو نشون میده مگر اتفاق خیلی خاصی رخ بده،که اونم ازدست شما ومن و دیگران نیست این بازار پر ریسکه.امید که همه هموطنان عزیز به خواستشون برسن.

سلام آقا امید عزیز به نظر شما این کارتون درسته که به خاطر یه نفر همه ماها رو از تحلیلهاتون بی نصیب بذارید من از طرف اون شخص ازتون معذرت میخوام و خواهشم از شما اینه به تحلیل هاتون ادامه بدید چون ما تو این بازار به یه نفر مثل شما واقعا احتیاج داریم این کار رو با ما نکنین ما امیدمون اول به خدا و بعد به تحلیل های بی نظیر شماست و همچنان منتظر تحلیل های شما هستیم :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands: