تحلیل و واکنش به نظرات در مورد فیوچرز و تحلیل فانتوم

عرض ادب خدمت رفقای عزیز . امیدوارم همواره پیروز و پر سود باشید.
خطاب به برادر عزیز آقا مهرداد : خط آبی رنگ صرفا نقطه ی سقف چارت در محدوده ی زمانی خاص بوده . و بنده اصلا نه دانش فیوچرز دارم و نه تابه حال تحلیل و سخنی راجب فیوچرز خدمت دوستان گفتم.
بنده دو تحلیل راجب فانتوم کردم که با اختلاف 2 تا 5 درصد به ثمر نشست ( البته ادعایی نیست و لطف خداست ) ، مقداری سخن گفتم با دوستان که به حق همشون به حقیقت پیوست . عده ای هم خوششون نیومد و دیسلایک کردن . البته من اینجا برای لایک و دیسلایک نیستم خدمتتون در برهه ای حساس از این ارز اومدم تا کمکی به مردم عزیز کشورم بکنم (البته تاجایی که علم و تجربم پاسخگو باشه) . ولی خب در پایان محکوم به پکیج فروش و حرفای خننده دار شدیم. بنده عرض کرده بودم گذر زمان صادق ترین شاهد بین ماست که نشان دهنده ی سخن افراده . برای همتون آرزوی پول زیاد از راه درست میکنم.

لطفا یه تحلیل جدید برای فانتوم لطف بفرمایین

شما کارت درسته داداش، خدا رو شکر تو قسمت تحلیل ها، تحلیل آخری که گذاشتی تاریخ و همه چیش موجوده، دقیقا هم درست در اومد، اونم دو روز قبل از اون ریزش مزخرف، منتها منه نوعی، همون روز ایرانی بازیم گل کرد و تاس ریختم واسه خودم و نصف پولم رو کشیدم بیرون و نصفش رو گذاشتم بمونه، که با یه ضرر هشتاد و چهار میلیونی همراه بود، اما خب دقیقا درست گفته بودی، در مورد فانتوم هم دوستانی که اینجوری تعصبش رو میکشن درک نمیکنم، برفرض محال بعد از گذشت یکی دو ماه سقف قبلی رو زد، وقتی توی همین مدت و در این بازاری که از دیروز تا حالا شاهدش هستیم میشه سود کرد واسه چی باید اینجا وایسیم با هم بجنگیم