سلام به همگی دوستان .
خواستم یه سوالی مطرح کنم و اینکه :
به نظر شما کدوم ارز چه مقدار ممکنه در الت سیزن و یا میم سیزن پیش رو رشد خوبی داشته باشه .
و در صورت اینکه نظرات نسبت به ارز یا ارزهای خواستی زیاد باشه سعی میکنم روزانه تحلیلش کنم و زیر نظر بگیریمش
سلام دوست عزیز
تحلیلاتو میخونم و مرسی ک فعال هستی
شیبا با دوج میره بالا و دوج هم ک تا آخر بولران حداقل ۱۰ دلار رو میبینه و شیبا هم حداقل ی صفر رو میندازه
اصلاً از کجا معلوم آلتسیزنی در کار باشه؟
اینکه سه سال پیش آلتکوینها رشد داشتن دلیلش این بود که خود بیتکوین از ۱۰٫۰۰۰ به ٦۹٫۰۰۰ دلار رسید. بعد ریزش بیتکوین هم این کوینها به معنای واقعی کلمه پودر شدند. حالت در عرض یکسال بیتکوین از ۱٦٫۰۰۰ به ۱۰۸٫۰۰۰ رسیده، کوینهای دیگه در بهترین حالت نصف سقف سه سال پیششون رسیدن، حالا کدوم منطق حکم میکنه که این ارزها سقف قبلی و بشکنند و یا چندین برابر بشوند؟ بیتکوین نکنه باید در عرض دو سه ماه آینده ۲۵۰٫۰۰۰ دلار بشه تا اونا دو برابر بشوند؟
در کجای تاریخ این بازار سابقه داشته که بیتکوین رنج زده باشه و نشسته باشه رشد چندین برابری کوینهای دیگه رو تماشا کنه؟
سلام جناب صادقپور عزیز
در وحله اول از زحمات و وقتی که اینجا برای هموطنان عزیز میگذارید خیلی سپاسگزارم، اگر برای شما مقدور هست در صفحه ارز Mubi (مولتی بیت) در کنار ما باشید ، در کل این اپ به وجود امثال شما نیاز دارد، مجدداً خیلی سپاسگزارم ، در سایه خداوند منان سربلند و پیروز باشید
دوست گرامی و عزیز
اول اینکه ما همه در یک تیم هستیم
دوم اینکه من عرض کردم ارز ها در الت سیزن و میم سیزن این هیچ ربطی به بیتکوین نداره اگه تحلیل هایی که میزارنم رو ببینی متوجه میشه قرار نیست بیتکوین دوباره چندبرابر بشه فقط کافیه بالای ۱۱۰ دلار تثبیت بده و دامنیس روند نزولی بخودش بگیره تا زیر ۵۰ . من امروزم دوباره در این ضمینه تحلیل گذاشتم دوست داشتی یه مطالعه کن . سپاسگذارم از شما
ممنونم از لطف شما . چشم حتما درخدمتم و سعی میکنم با تمام مشکلاتی که در این کشور هست بتونم کاری کنم که هموطن هام پرسود باشند شب عید امسال
ممنونم لطف دارید
بیشتر سرمایه رو میم کوین ها باشه
البته میم های اصلی دوج و شیبا
اگر اهل ریسک هستید کمی شت کوین هم بخرید
مثلا TROG که فعلا تو سودهی اوله و احتمال داره راه شیبا رو بره